'Centralul' de la Inter - Barca, implicat într-un scandal major! A fost arestat după o orgie și implicat într-un dosar de prostituție și trafic de droguri 

Slavko Vincic Inter - Barcelona Stiri
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Miercuri 05 Octombrie 2022, 14:02
Data actualizarii: Miercuri 05 Octombrie 2022, 14:03

Meciul dintre Inter și FC Barcelona, scor 1-0, din faza grupelor UEFA Champions League a fost unul controversat din punct de vedere al arbitrajului. 

Catalanii au avut un gol anulat și un penalty neacordat pe care le-au reclamat în timpul partidei și se pregătesc să facă o plângere la UEFA din cauza arbitrajului. Meciul a fost condus de la centru de slovenul Slavko Vincic, care a fost ajutat de Tomaz Klancnik și Andraz Kovacic, în timp ce Rade Obrenovic a fost al patrulea oficial. 

În camera VAR s-a aflat Pol van Boekel, asistat de Dennis Higler, primul aflându-se la VAR și în etapa precedentă la meciul catalanilor cu Bayern Munchen, scor 2-0 pentru bavarezi. Și atunci FC Barcelona a reclamat un penalty neacordat. 

Slavko Vincic, implicat într-un scandal monstru în 2020 

Arbitrul sloven care a condus partida de la centru a fost implicat într-un scandal major în urmă cu doi ani. Vincic a fost arestat în Bosnia și Herțegovina în 2020, fiind suspect într-un dosar de prostituție, trafic de droguri și port ilegal de arme. Slavko Vincic a fost reținut în timpul unei orgii la care au luat parte 9 femei și 26 de bărbați. 

Autoritățile au găsit în timpul percheziției 14 pachete de cocaină, 10 pistoale, 3 veste de protecție, peste 10.000 de euro în diverse valute, plus telefoane și laptopuri, după cum informa presa internațională la acea vreme. Vincic a fost dus la secția de poliție pentru a oferi explicații, declarându-se complet nevinovat. 

„Am avut o întâlnire de afaceri, după care a venit o invitație la o petrecere, căreia i-am dat curs, ceea ce s-a dovedit a fi o mare greșeală, pe care o regret. Nu am avut nimic de-a face cu ceilalți oameni arestați, nici nu-i cunoșteam”, spunea Vincic atunci pentru presa din țara sa natală. 

Ulterior, arbitrul a fost eliberat după ce acuzațiile împotriva sa au fost „ridicate” de detectivi. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!