VIDEO Cătălin Zmărăndescu, incredibil de sincer: „Gigi Becali m-a enervat atât de tare încât am vrut să îl bat, dar m-am abținut!” 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 15 Iulie 2022, 17:47
Data actualizarii: Vineri 15 Iulie 2022, 17:49

Cătălin Zmărăndescu (49 ani) a fost invitatul lui Cătălin Măruță în ediția de vineri a emisiunii „La Măruță”. 

Fostul concurent de la Survivor România 2022 a fost invitat să răspundă provocării sosurilor iuți, rubrică deja cunoscută din cadrul emisiunii „La Măruță”. Invitații sunt puși să răspundă la întrebări provocatoare, iar dacă refuză să le citească, pentru a nu dezvălui subiectul, trebuie să mănânce din sosurile iuți. Fostul luptător a răspuns în stilul caracteristic, fără rețineri, făcând dezvăluiri spectaculoase. 

Zmărăndescu a refuzat să citească prima întrebare, oferind doar răspunsul „Loredana Groza”, iar apoi a ales să mănânce din sosul iute, iar Măruță a rupt foaia ce conținea întrebarea. La a doua provocare, fostul luptător a fost pus să spună numele concurentului pe care l-ar fi eliminat de la Survivor, fără ezitare, și a răspuns pe loc: „TJ Miles”

Cătălin Zmărăndescu: „Gigi Becali m-a enervat atât de tare încât am vrut să îl bat, dar m-am abținut!” 

Cea de-a treia întrebare a fost una directă, la care Cătălin Zmărăndescu a răspuns fără să stea pe gânduri, nefiind dispus să mai încerce unul dintre sosurile iuți: „Spune numele a trei oameni cunoscuți din România, care la un moment dat te-au enervat atât de tare încât ai vrut să îi bați, dar te-ai abținut”.

„Gigi Becali, TJ Miles și Emil Rengle”, au fost numele oferite de Cătălin Zmărăndescu. 

La întrebarea cu numărul patru, fostul Faimos a răspuns „Delia” și a ales să citească întrebarea, care suna astfel: „Spune-ne numele unei femei cunoscute din România cu care ai dori să ai o aventură dacă ai ști că nu ar afla nimeni”. 

„Cătălin Moroșanu” a fost răspunsul celei de-a cincea întrebări, unde Zmărăndescu a fost provocat să „spună care este cel mai slab sportiv dintre următorii: Moroșanu, Benny Adegbuyi și Ionuț Iftimoaie”. 

Cea de-a șasea întrebare suna astfel: „Spune-mi numele unei concurente de la Survivor cu care ți-ar fi plăcut să dormi în același sac de dormit”. Răspunsul lui Zmărăndescu a fost „Roxana Ciuhulescu”, zâmbind. 

Întrebat de spectatori pe care concurent de la Survivor nu l-a suportat, fostul luptător a oferit același răspuns: „TJ Miles, frate! Nici cu pâine nu pot să îl înghit. Unii la Survivor au jucat un rol pentru a-și facilita accesul către finală, pe alții atât i-a dus capul. Emil (n.r. Rengle) e băiat deștept, și-a jucat cartea cum a știut mai bine, dovadă că nu are dușmănie, ne-am împrietenit foarte mult. Restul concurenților, prefer să am o pauză când e vorba despre ei”. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!