Cătălin Zmărăndescu și-a caracterizat colegii de la Survivor România! Pe cine a numit „cel mai profitor om” și despre cine a refuzat să vorbească 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 30 Martie 2022, 08:45
Data actualizarii: Miercuri 30 Martie 2022, 08:43

Survivor România 2022 se vede ÎN DIRECT pe PRO TV duminică de la 20:00, luni și marți de la 20:30! Show-ul poate fi urmărit cu o zi înainte pe VOYO.RO, mai puțin cu momentul eliminării. 

Cătălin Zmărăndescu (49 ani) a fost eliminat de la Survivor în ediția din 22 martie, fiind nominalizat către eliminare de Marian Drăgulescu, cel care câștigase Imunitatea Individuală. Fostul campion internațional de kickboxing a fost nominalizat alături de TJ Miles și Mari Fica, iar în urma exprimării voturilor a fost cel care fost cel mai puțin votat și trimis acasă. 

Cătălin Zmărăndescu, pus să își caracterizeze colegii: „Cel mai profitor om! / Cel mai bun jucător de poker!”

Invitat în cadrul emisiunii „La Măruță”, Zmărăndescu a fost pus să își caracterizeze colegii de echipă în câteva cuvinte, iar pentru unii dintre ei a avut cuvinte mai dure, în timp ce dezvăluirile despre alții i-au surprins chiar și pe cei aflați în platou. 

„CRBL - Cel mai profitor om. Știe jocurile, a mai fost în reality show-uri de asemenea anvergură, din prima zi până când va ieși își va juca în continuare cartea.

Elena Chiriac - Actriță. Am văzut declarația ei, și pe mine m-a pus puțin pe gânduri, eu nu am avut absolut nicio discuție cu ea sau ceva de genul ăsta. După ce am primit mesaje de la familie toată lumea s-a schimbat, dar parcă ea mai mult și am avut o perioadă în care am vorbit doar lucruri stricte. Am zis că o fi puțin mai țăcănită așa, era pusă pe ceartă, zic o las în pace, eu nu mă cert cu femeile, ce dracu să fac, stau liniștit în banca mea. 

Emil Rengle - Culmea la ce spun eu acum, nu știu cum se vede la televizor, dar eu cu Rengle m-am înțeles foarte bine acolo. E un copil încă, nu s-a maturizat. 

Laura Giurcanu - Cel mai bun jucător de poker. Next, please!

Mari Fica - Inocență. 

Marian Drăgulescu - Nu știu cum să mă raportez, iar dacă zic ceva zici că am ceva cu el. Vă spun o declarație de ale lui și voi vă gândiți după. A spus în felul următor, la un moment dat: 'Eu mă zbat să câștig fiecare imunitate personală, pentru că altfel voi fi nominalizat să plec acasă'. Ziceți voi mai departe. Singurul concurent care urla și țipa de mama focului când lua imunitatea individuală era el, niciunul nu a făcut așa. 

Natalia Duminică - Băi, frate, warrior, cel mai puternic luptător. Fata asta, cu genunchii rupți a adus puncte, s-a câștigat imunitate, s-a câștigat imunitate pe cârca ei și a plecat acasă ruptă, merită plus nota 10. 

Otilia - Copilul meu, ce să zic? 

Radu Itu - Ce să zic eu de Răducu, și el încă își trăiește copilăria. 

Robert Niță - Nu știu ce să zic, nu pot să îl numesc Survivor. 

Roxana Ciuhulescu - Mai departe, vă rog frumos. 

TJ Miles - O să rămâneți surprinși și o să vedeți că eu și TJ am rămas prieteni. Sunt mai multe de zis despre el, vine din altă lume, primește altă educație și sunt percepute alte lucruri. Faptul că a venit în România și nu înțelege sensul cuvintelor îl pune într-o situație proastă și toată lumea îl taxează. Eu am văzut un lucru, el nu poate să țină o discuție în română, iar ceilalți nu pot ține o discuție în engleză. E foarte ok, lăsând la o parte discuțiile cu el, am realizat că discuțiile au fost pentru că a fost împis sau pus să se certe cu mine, el nu s-ar certa niciodată”, au fost caracterizările lui Cătălin Zmărăndescu.  

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!