Fiul lui Ilie Dumitrescu, condamnat la doi ani si patru luni de inchisoare cu suspendare pentru trafic de droguri

Ilie Dumitrescu Sica Dumitrescu Stiri BREAKING NEWS! Fiul lui Ilie Dumitrescu, condamnat la doi ani si patru luni de inchisoare cu suspendare pentru trafic de droguri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 10 Iunie 2021, 17:32
Data actualizarii: Joi 10 Iunie 2021, 23:44

Sica Dumitrescu (28 ani) a fost acuzat de trafic de droguri! 

Sica Dumitrescu, fiul fostului fotbalist Ilie Dumitrescu, a fost condamnat de Tribunalul Bucuresti la 2 ani si 4 luni inchisoare cu suspendare pentru trafic de droguri, el fiind acuzat ca a vandut cocaina unei persoane care colabora cu procurorii si unui investigator sub acoperire, in apropierea unui local din centrul vechi al Capitalei.

Judecatorii au stabilit un termen de supraveghere de 2 ani, perioada in care Sica Dumitrescu este obligat sa frecventeze un program de reintegrare sociala si sa presteze 60 de zile munca in folosul comunitatii, in cadrul Administratiei Domeniului Public Sector 2 Bucuresti sau in cadrul Administratiei Domeniului Public Sector 6 Bucuresti.

De asemenea, magistratii au dispus prelevarea de probe biologice, in vederea introducerii profilelor genetice in Sistemul National de Date Genetice Judiciare.

In acelasi dosar, un complice al lui Sica Dumitrescu a primit o pedeapsa de 2 ani si 3 luni inchisoare cu suspendare.

Decizia nu este definitiva si poate fi atacata cu apel.

Potrivit rechizitoriului trimis in instanta, pe 14 ianuarie 2021, procurorii DIICOT au primit o informatie ca o persoana vinde cocaina pe raza municipiului Bucuresti. Aceasta a fost identificata in persoana lui Sica Dumitrescu, fiul fostului fotbalist Ilie Dumitrescu.

In cadrul anchetei, procurorii au apelat la o femeie, care colabora cu procurorii, si la un investigator sub acoperire. Acestia au primit permisiunea de a cumpara droguri de la Sica Dumitrescu. De asemenea, un judecator a autorizat interceptarea convorbirilor telefonice, localizarea sau urmarirea prin mijloace tehnice, precum si supravegherea video, audio si prin fotografiere a activitatilor desfasurate de catre Sica Dumitrescu, investigatorul sub acoperire si martorul colaborator.

Ulterior, pe 18 ianuarie, femeia si investigatorul sub acoperire l-au contactat pe Sica Dumitrescu pe Instagram si au stabilit sa se intalneasca, in jurul orei 20,00, in parcarea de la cafeneaua "The Dock" de pe Cheiul Dambovitei din Bucuresti. In zona a fost instalat un dispozitiv de supraveghere operativa.

In seara zilei de 18 ianuarie, cei doi au mers in fata cafenelei "Naked", unde era parcat un autoturism, la volanul caruia se afla un barbat imbracat in uniforma militara, identificat ulterior drept un caporal de la o unitate militara din Bucuresti.

Langa autoturism astepta Sica Dumitrescu. El a acceptat sa-i vanda femeii trei grame de cocaina, contra sumei de 1.350 lei.

Conform documentelor trimise in instanta, investigatorul sub acoperire si femeia au fost invitati sa astepte in masina condusa de caporal, acestia avand o conversatie despre calitatea "marfii" pe care urmeaza sa o aduca Sica Dumitrescu. Dupa aproximativ 5 minute, Sica Dumitrescu a revenit la locul de intalnire, s-a urcat in masina si i-a inmanat colaboratoarei trei pungute din material plastic de culoare portocalie ce contineau o substanta solida.

Dupa ce au coborat din autoturism si s-au despartit, colaboratoarea i-a inmanat investigatorului sub acoperire cele trei pungute primite de la Sica Dumitrescu, continutul fiind dus la un laborator pentru analiza.

Analizele de laborator au aratat ca era vorba de 2,05 grame pulbere care continea cocaina.

Fiind audiat, Sica Dumitrescu a recunoscut ca i-a vandut cocaina martorului colaborator, insa fara a urmari un interes financiar. Referitor la contributia caporalului, el a declarat ca i-a solicitat sprijinul acestuia pentru a-l transporta cu autoturismul, pana la intalnirea cu martorul colaborator, insa militarul ar fi aflat in acea imprejurare ca urmeaza sa le vanda cocaina.

In baza probelor stranse, procurorii au stabilit ca acel caporal stia dinainte de vanzarea drogurilor si chiar l-a sfatuit pe Sica Dumitrescu sa nu fie "slab la negocieri". El a fost trimis in judecata alaturi de fiul lui Ilie Dumitrescu, pentru complicitate la trafic de droguri.

AGERPRES

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!