Al treilea fiu al lui Ilie Dumitrescu, care are probleme cu drogurile! Ilie jr., condamnat pentru consum de stupefiante

ilie drumitrescu droguri Ilie Dumitrescu Badea Sica Dumitrescu Toto Dumitrescu Stiri Ilie Dumitrescu, părere sinceră despre situația lui Chipciu! "Nu cred că va renunța la salariul ăsta"
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 16 Decembrie 2021, 09:48
Data actualizarii: Joi 16 Decembrie 2021, 10:05

Ilie jr., Toto și Sică Dumitrescu au picat în plasa polițiștilor, primii doi conducând după ce consumaseră droguri, iar ultimul fiind îndrăgostit de o polițistă sub acoperire, care îl monitoriza în timp ce comercializa cocaină. 

Ilie Dumitrescu Badea, fiul de 22 de ani al fotbalistului Ilie Dumitrescu și al modelului Letiția Badea, a fost condamnat la 8 luni de închisoare cu suspendare. El fusese oprit în trafic, săptămâna trecută, pe Bulevardul Carol I din Capitală, și, în urma testării cu aparatul DrugTest, acesta a fost găsit pozitiv pentru consum de cocaină și THC 5.

Ilie jr., 8 luni cu suspendare și muncă în folosul comunității

Ilie jr. a fost condamnat penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substante, dar instanța a aplicat suspendarea pedeapsei de 8 luni închisoare pentru un termen de supraveghere de 2 ani de la data rămânerii definitive a prezentei hotărâri.

Tânărul va fi nevoit să  să presteze o muncă neremunerată în folosul comunităţii, pe o perioadă de 30 zile, la Administraţiei Domeniului Public Sector 2 Bucureşti sau al Agenţiei Municipale pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bucureşti, conform deciziei consilierului de probaţiune, fiind obligat și la plata sumei de 1.000 de lei cu titlu de cheltuieli judiciare către stat. Decizia nu este definitivă, putând fi supusă căii de atac a apelului, în termen de 10 zile de la data comunicării hotărârii. 

Nu este singurul fiu al lui Dumitrescu cu probleme cu drogurile

În septembrie 2020, Toto Dumitrescu (24 ani) a ajuns la DIICOT, după ce un control rutier de rutină a arătat că el consumase droguri, respectiv canabis și cocaină. El nu și-a recunoscut fapta și ar fi încercat să scape de acuzații dând vina pe o eroare a aparatului DrugTest. În iunie 2021, Sică Dumitrescu, fiul fostului fotbalist, a fost condamnat de Tribunalul Bucureşti la 2 ani şi 4 luni de închisoare cu suspendare pentru trafic de droguri. El este acuzat că a vândut cocaină unei persoane care colabora cu procurorii şi unui polițist sub acoperire, în apropierea unui local din centrul vechi al Capitalei.

Dani (32 ani) și Sică (27 ani) sunt băieții lui Ilie Dumitrescu din prima căsnicie. Acesta s-a căsătorit de tânăr, la 19 ani, cu iubita sa din adolescență, Nela. Cei doi sunt managerii mai multor restaurante din Centrul Bucureștiului, deținute de fostul jucător de la Steaua, Sevilla și Tottenham. Din a doua căsătorie, cu model Letiția Badea, fostul component al "Generației de Aur" are alți doi băieți, Toto (24 ani) și Ilie jr. (22 ani). Toto este un actor în plină ascensiune, jucând până acum în peliculele "Hackerville", "Un pas în urma serafimilor", "Love by Design" sau "Adela", dar și în câteva reclame tv.  

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!