Au apărut imaginile cu victima lui Dani Alves după presupusul viol! Ce le-a spus polițiștilor după ce a ieșit din discotecă: „Mi-a zis: 'Ești c***a mea!'” 

Dani Alves Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 11 Mai 2023, 17:40
Data actualizarii: Joi 11 Mai 2023, 17:42

Dani Alves (40 ani) se află în continuare în închisoare, acolo unde este acuzat că a violat o tânără. 

Brazilianul a fost închis pe 20 ianuarie, după ce ar fi violat o tânără pe 30 decembrie într-o discotecă din Barcelona. De atunci, Alves se află în spatele gratiilor și s-a „ales” și cu divorțul inițiat de Joana Sanz. 

De atunci au tot apărut informații care îl compromit pe fostul fotbalist al Barcelonei, iar ultimele sunt și mai cutremurătoare. Presa iberică dezvăluie că a intrat în posesia filmării de pe camera pe care o purta unul dintre polițiștii care a dialogat cu fata după ce a ieșit din discotecă, în urma presupusului viol. 

Cum a relatat victima lui Dani Alves desfășurarea violului

Victima vorbea plângând și îi spusese agentului tot ceea ce trăise cu câteva minute în urmă, iar pe cameră se vede și aude totul. Jurnaliștii emisiunii Ana Rosa au urmărit imaginile, iar marca.com redă relatările tinerei. 

„Am mers la baie în mod voluntar și după ce ne-am sărutat i-am zis că vreau să plec...însă el mi-a zis că nu și a închis ușa. A început să îmi spună lucruri neplăcute precum 'ești c***a mea' și a început să mă și lovească. 

Mi-a aruncat geanta la podea și m-a tras de haine”, povestește fata plângând, iar în momentul în care nu a mai putut continua relatarea prietena sa a confirmat „a existat penetrare”. Victima însă a mai declarat ceva, după ce polițistul a insistat să facă o plângere, precizând: „Nu mă va crede nimeni pentru că vor vedea pe camerele de supraveghere că am intrat voluntar la baie”. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!