Filmarea care ar putea schimba radical situația în cazul lui Dani Alves: "L-aș fi dat la o parte dacă nu voiam"

Dani Alves agresiune sexuala proces Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 27 Aprilie 2023, 09:55
Data actualizarii: Joi 27 Aprilie 2023, 10:12

Dani Alves (39 ani) a fost închis pe 20 ianuarie, fiind acuzat că a violat o tânără de 23 de ani într-o discotecă.

Brazilianul este acuzat că a violat o tânără de 23 de ani în seara de 31 decembrie. Din cauză că Dani Alves și-a modificat variantele de câteva ori, judecătoarea a decis să refuze eliberarea pe cauțiune, jucătorul fiind trimis la închisoare.

Înregistrările video care îl pot salva pe Dani Alves
 

Înaintea următoarei înfățișări, procurorii spanioli vor urmări 26 de ore de înregistrări video de la cele șapte camere de supraveghere din interiorul clubului. 

Jurnalistul Nacho Abad a putut să urmărească o parte dintre înregistări, iar în presa iberică au apărut detalii care ar putea schimba situația procesului lui Dani Alves. 

"În aceste imagini se poate observa cum Alves o atinge pe fund, iar ea nu ripostează. Dacă nu ar fi fost de acord, reacția ei ar fi fost să îl împingă și să îi spună să nu o mai atingă. Nu se vede acest lucru. El o atinge pe fund, iar ea îl îmbrățișează. Apoi, intră în toaleta clubului la doar câteva secunde după el.

Alves a ieșit primul, apoi poate fi văzut cum dă mâna cu unul dintre prietenii săi. Ei (n.red. presupusa victimă și Dani Alves) nu au mai vorbit, iar, la un moment dat, fata iese afară cu o prietenă și vorbesc, în timp ce ea plânge", a declarat acesta, potrivit Mundo Deportivo.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!