Momente grele pentru Dani Alves în închisoare: „Îl strigă nenorocit și violator!” 

Dani Alves Stiri
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Luni 08 Mai 2023, 15:26
Data actualizarii: Luni 08 Mai 2023, 15:29

Dani Alves (40 ani) se află închis din luna ianuarie după ce a fost acuzat de viol. 

Brazilianul este acuzat că a violat o tânără într-o discotecă din Barcelona în seara de 30 decembrie. Pe 20 ianuarie, Dani Alves a fost închis și transferat la Brians 2, unde rămâne pe toată desfășurarea procesului. De atunci, soția acestuia, Joana Sanz a decis să divorțeze de el. 

Fotbalistul și-a serbat ziua de naștere în închisoare, iar viitorul său este incert, asta în contextul în care până în prezent și-a schimbat versiunile asupra faptelor de patru ori. Un coleg de închisoare de-ai lui Dani Alves a oferit detalii despre cum își petrece zilele acesta în spatele gratiilor. 

Colegul lui Dani Alves de închisoare dezvăluie cum trăiește brazilianul 

În cadrul emisiunii Telecinco, cel care își petrece zilele alături de Dani Alves în închisoare a povestit ce se întâmplă și cum e tratat jucătorul. 

„El e acolo pierdut și toată lumea zice: 'Acel Alves!'. Există și persoane needucate și în sala de mese, când toți sunt la masă încep și strigă: 'Tu, nenorocitule! Violatorule!'”, a povestit acesta conform marca.com

În ceea ce privește starea în care brazilianul se află, colegul său din închisoare recunoaște că Dani Alves nu trece deloc prin clipe bune: „E mult mai slab, mai slăbit. Se vede că este trist uneori”. Cu toate astea, bărbatul recunoaște că fostul jucător al Barcelonei are parte de anumite „privilegii” în închisoare.   

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!