Asta da atitudine! Merih Demiral s-a implicat imediat după cutremurul din Turcia. Ce a făcut fotbalistul de la Atalanta

merih demiral Cristiano Ronaldo cutremur Turcia Stiri
Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Miercuri 08 Februarie 2023, 10:32
Data actualizarii: Miercuri 08 Februarie 2023, 10:39

Gest superb al fostului fotbalist de la Juventus Torino în contextul dramei prin care trece Turcia.

Internaţionalul turc Merih Demiral, legitimat la Atalanta, a anunţat scoaterea la licitaţie a unor tricouri ale lui Cristiano Ronaldo, Paulo Dybala şi Leonardo Bonucci, banii obţinuţi urmând să ajungă la Asociaţia Ahbab, care va orienta veniturile către persoanele afectate de cutremurele puternice de la începutul săptămânii.

„Tocmai ce am vorbit cu Cristiano Ronaldo. Mi-a spus că l-a întristat foarte tare ce s-a întâmplat în Turcia. Scoatem la licitaţie tricoul cu autograf al lui Ronaldo, din colecţia mea. Banii obţinuţi în urma licitaţiei vor fi donaţi Asociaţiei Ahbab, pentru a fi folosiţi în zona afectată de cutremur”, a notat Demiral, marţi, pe twitter, scrie News.ro.

"Am vorbit și cu fratele meu, Paulo Dybala"

„Cu puţin timp înainte am vorbit şi cu fratele meu, Paulo Dybala. Mi-a transmis în numele poporului argentinian tristeţea sa şi a spus că este alături de noi. A trimis un tricou şi m-a rugat ca banii obţinuţi la licitaţie să fie donaţi Ahbap”, a fost alt mesaj postat marţi de fostul fotbalist al echipei Juventus.

„Acum am vorbit cu Leonardo Bonucci. A spus că este trist şi că este alături de Turcia, alături de turci. În plus, a spus că donează un tricou de la Juventus cu autograf”, a mai scris Demiral.

  • Demiral a jucat la Juventus Torino în perioada 2019-2022. El a fost coleg la formaţia torineză cu cele trei staruri.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!