Prima reactie a Anamariei Prodan dupa ce a luat Covid: "Mare noroc am avut!" Cum se simte acum

Anamaria Prodan-Reghecampf covid-19 Hermannstadt Stiri Anamaria Prodan, testata pozitiv cu Covid-19: "S-a izolat cu febra, dar e optimista!" De unde s-ar fi infectat
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 28 Noiembrie 2020, 18:14
Data actualizarii: Sambata 28 Noiembrie 2020, 18:14

Anamaria Prodan confirma ca rezultatul primit la testarea Covid a fost pozitiv, dar spune ca nu are simptome grave.

18:14 "Am avut noroc ca mi-am facut testul chiar in ziua in care copiii mei s-au intors in tara. Erau la aeroport cand am aflat ca am Covid, nu am apucat sa intru in contact cu ei. Mare noroc am avut, altfel le dadeam si lor. Sunt bine, momentan nu am simptome majore. Ma simt obosita si imi petrec majoritatea timpului in pat", a spus Prodan pentru playtech.ro.
___________________________________________________________________________________
Anamaria Prodan a fost la Sibiu pentru o sedinta cu oficialii lui Hermannstadt, dar s-a intalnit si cu jucatorii, iar la scurt timp de la revenirea in capitala ar fi prezentat simptome de coronavirus, anunta Gandul.

Conform sursei citate, impresarul a facut testul dupa ce a facut febra, iar rezultatul ar fi fost pozitiv. Anamaria Prodan s-ar afla in izolare la domiciliu, iar sursa infectarii ar fi fost chiar jucatorii. 

"A luat de la jucatorii ei. S-a izolat cu febra. Este, insa, optimista. Va trece, cu siguranta, si peste acest moment", ar fi declarat o persoana din anturajul impresarului pentru sursa citata. 

La Hermannstadt au fost depistate 8 cazuri noi de Covid-19 si anuntate in cursul zilei de vineri. Din cele 8 cazuri, cinci sunt fotbalisti. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!