VIDEO EXCLUSIV Anamaria Prodan Reghecampf a făcut anunțul în direct. Ce se întâmplă cu numele său după divorț

Anamaria Prodan Reghecampf divort Anamaria Prodan Reghecampf Laurentiu Reghecampf Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 23 Februarie 2022, 13:29
Data actualizarii: Miercuri 23 Februarie 2022, 13:55

Scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf pare departe de a fi încheiat. 

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan se află în plin proces de divorț, iar după cum evoluează declarațiile dintre cei doi, acesta nu va fi unul pașnic. 

Antrenorul Universității Craiova a fost acuzat de fosta sa parteneră de infidelitate și i se reproșează că își neglijează copilul comun, Laurențiu Reghecampf Jr, în vârstă de 13 ani. 

Într-o intervenție telefonică la emisiunea "Ora Exactă în Sport", Anamaria Prodan a vorbit despre procesul de divorț, mărturisind că există o acțiune de separare și în Dubai, acolo unde cei doi sunt cetățeni rezidenți.

În plus, impresara a dezvăluit faptul că va păstra numele fostului soț din motive birocratice, multe dintre acte și anumite aspecte legale fiind realizate cu acest nume. 

"Dar îi voi păstra numele. Nu putem să fim toți cu o mie de nume, că mai plecăm și noi din țară și iar e deranj. Noi suntem familie mare, trebuie să-l păstrez. Am toate actele, de America, de Dubai, de proprietăți, e foarte greu. E un nume frumos, merge cu Anamaria. Toată lumea așa mă cunoaște.", a declarat Anamaria Prodan, în direct la PRO X

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!