EXCLUSIV Despre ce tricolor a spus Anamaria Prodan că este ”brand național”. Plus un avertisment pentru selecționerul Edi Iordănescu

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 23 Februarie 2022, 13:05
Data actualizarii: Miercuri 23 Februarie 2022, 13:21

Impresara a vorbit în emisiunea ”Ora exactă în sport” de la PRO X despre transferul recent al fotbalistului și a explicat de ce acesta încă nu a ajuns la noua echipă.

Anamaria Prodan a intervenit astăzi în emisiunea ”Ora exactă în sport” de la PRO X pentru a explica de ce internaționalul român Nicolae Stanciu încă nu a ajuns la Wuhan Three Towns, echipa din China la care s-a transferat în acest an.

”El va pleca în câteva zile în China. A fost foarte dificil, a fost Anul Nou Chinezesc, și-a făcut actele, e foarte greu cu pandemia să călătorești, e cumplit. 

(n.r - Își va putea continua cariera la echipa națională?) Astea sunt discuțiile pe care le avem de fiecare dată. Și când a plecat în Arabia Saudită, s-a zis gata, i s-a închis cariera. 

”Nu știu dacă cineva și-ar permite să nu-l convoace din China”

Stanciu e brand național și unul dintre cei mai buni jucători pe care îi are națională. Nu știu dacă cineva și-ar permite să nu-l convoace din China, unde campionatele sunt atât de puternice... 

Hai să ne fie cu iertare, nu prea putem ridica ochii. Asta este, mai sunt și jucători care sunt chemați la naționala SUA din Europa”, a spus impresara la PRO X.

Nicole Stanciu are 54 de selecții și 11 goluri la națională, iar după plecarea de la FCSB a jucat la Anderlecht, Sparta Praga, Al Ahli și Slavia Praga.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!