EXCLUSIV Totuși, iubirea! În mijlocul scandalului, Anamaria Prodan surprinde cu declarațiile despre Reghe

anamaria prodan Concordia Chiajna FCSB Gigi Becali Laurentiu Reghecampf Fotbal intern
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 23 Februarie 2022, 13:42
Data actualizarii: Miercuri 23 Februarie 2022, 13:45

Soția antrenorului a lămurit la PRO X diferența dintre omul și tehnicianul Laurențiu Reghecampf și a explicat motivele decăderii acestuia.

Anamaria Prodan a fost întrebată astăzi, în cadrul emisiunii ”Ora exactă în sport” de la PRO X, dacă l-a impus pe Laurențiu Reghecampf ca antrenor la FCSB.

”Nu, dar asta este e o nebunie. Laur era copilul teribil, antrenorul tânăr. Făcuse cu Chiajna ceea ce nu făcuse nimeni în istoria fotbalului. Cum să mă duc eu la Gigi? 

Laur este unul dintre cei mai buni antrenori pe care-i are România, lăsând la o parte caracterul și ce s-a întâmplat între mine și el, el este un profesionist desăvârșit.

”E greu să râdă jucătorii, să vorbească tot fotbalul românesc, dar el e un antrenor fabulos”

Căderea lui se datorează clar faptului că trăiește viața asta pe care și-a ales-o el, în genunchi. 

N-are legătură decât cu faptul că nu se mai concentrează și că e greu să râdă jucătorii, să vorbească tot fotbalul românesc, nu e tocmai convenabil să vorbească toată România, dar el e un antrenor fabulos”, a declarat Anamaria Prodan la PRO X.

Laurențiu Reghecampf, în prezent antrenorul Universității Craiova, a pregătit Steaua/FCSB în două rânduri, 2012-2014 și 2015-2017.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!