Adevarul despre situatia dramatica de la Suceava! "De acolo a pornit totul! Am fost pacient de doua ori la acel spital, stiu exact ce se intampla!"

Adrian Porumboiu coronavirus Stiri Adevarul despre situatia dramatica de la Suceava! "De acolo a pornit totul! Am fost pacient de doua ori la acel spital, stiu exact ce se intampla!"
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 06 Aprilie 2020, 17:33
Data actualizarii: Luni 06 Aprilie 2020, 17:35

Suceava este cel mai afectat oras din Romania din cauza pandemiei de Covid-19.

Numarul deceselor din toata tara a ajuns la 162, in timp ce totalul imbolnavirilor se ridica la 4057 de persoane.

Suceava este cea mai afectata zona din Romania si Adrian Porumboiu, fostul finantator al echipei din Vaslui, spune in amanunt ce s-a intamplat acolo.

Adrian Porumboiu sustine ca a fost internat de doua ori in acel spital si este unul dintre cele mai moderne din Romania:

"Stiu exact ce se intampla acolo la Suceava, mai ales ca in doua situatii am fost pacient la spitalul de acolo. Va spun cu toata certitudinea ca e unul dintre cele mai moderne spitale din Romania.

Este un paradox cum s-a ajuns la o asemenea nenorocire intr-un spital cu dotari de ultima generatie pentru toate cabinetele medicale care pot exista intr-un spital de asemenea anvergura.

Au intrat foarte multi pocaiti care n-au respectat nimic, s-au intrunit pana au doborat un sistem medical adevarat.

Totul a pornit de la niste adunari ale baptistilor, apoi, de acolo, s-a impanzit prin spital ca Voda prin loboda. Nu au avut echipamentele si s-au ales cu o adevarata drama", a spus Adrian Pormuboiu pentru Telekom Sport.

1228 de cazuri au fost raportate in Suceava pana in acest moment, fiind cel mai afectat oras din Romania.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!