FOTO ȘI VIDEO A strălucit la propriu și la figurat! Anamaria Prodan, apariție spectaculoasă la un eveniment, după conflictul cu Laurențiu Reghecampf

În urmă cu câteva săptămâni, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au fost protagoniștii unui incident violent, cei luându-se la bătaie în plină stradă. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 07 Octombrie 2022, 17:34
Data actualizarii: Vineri 07 Octombrie 2022, 17:50

Divorțul celor doi este în plină desfășurare și pare departe de a se încheia într-un mod amiabil, însă atât Anamaria Prodan, cât și Laurențiu Reghecampf au găsit puterea de a merge mai departe. Impresara a fost surprinsă la Gala Performanței, acolo unde a mers însoțită de una dintre fiicele sale, Sarah, și de Laurențiu Reghecampf jr, fiul pe care îl are împreună cu antrenorul lui Neftchi Baku. 

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au fost la IML 

Dacă tehnicianul s-a prezentat cu ochiul vânat la botezul lui Liam, copilul cu noua iubită, Corina Caciuc, și fosta sa parteneră a acuzat că a rămas cu leziuni în urma conflictului. Impresarul FIFA a primit ingrijiri medicale la Spitalul Floreasca și a fost surprinsă de paparazzi la IML cu mâna și piciorul în gips.

"S-a prezentat în această dimineață la camera de gardă, însă nu a rămas internată. Nu am acordul doamnei Prodan pentru a oferi mai multe detalii", a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca pentru Impact, la momentul respectiv. 

Anamaria Prodan, strălucitoare la Gala Performanței

Impresara a făcut furori cu apariția sa la eveniment, mărturisind că se simte foarte bine și că este pregătită pentru noi provocări.

"Sunt foarte bine, sunt sclipitoare. Totul este perfect, suntem perfecți în imperfecțiunea noastră. Da, obișnuită cu galele, azi e o zi specială pentru mine și pentru copiii mei, este ziua mamei mele, am sărbătorit-o cum merită ea. Munca îmi dă putere să merg mai putere și copiii mei îmi dau cea mai mare putere. 

(n.r. dacă ar putea locui în altă țară în afară de România) Da, sunt cameleon, mă adaptez oriunde, pot oriunde. Aici e ceva special, aici sunt acasă, e un sentiment special să fii recunoscut în țara ta și prețuit, afară mă cunoaște lumea fotbalului și e la fel de plăcut să mergi undeva pe stadion și să te recunoască lumea", a declarat Anamaria Prodan.

Modifică setările cookies