Prima declarație a lui Laurențiu Reghecampf după nașterea celui de-al treilea băiat: "Mă simt împlinit"

Laurentiu Reghecampf anamaria prodan divort anamaria prodan Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 19 Mai 2022, 21:27
Data actualizarii: Joi 19 Mai 2022, 21:36

Laurențiu Reghecampf a devenit tată pentru a treia, anunțul fiind făcut pe rețelele de socializare. 

Tehnicianul celor de la Universitatea Craiova a trăit una dintre cele mai fericite zile din viața sa, după nașterea celui de-al treilea copil.

Partenera tehnicianului a adus pe lume un băiețel, Liam, micuțul fiind al treilea copil al lui Reghecampf, după Luca și Laurențiu Jr.

La conferința de presă pe care a susținut-o înaintea partidei cu Farul Constanța, Laurențiu Reghecampf a vorbit și despre fericitul eveniment din viața sa. 

"Mă simt minunat, mă simt fericit, împlinit. Mă bucur foarte mult, pentru că a fost o perioadă grea. Şi sper să fie sănătos, fericit, să crească mare şi sănătos", a spus Reghecampf.

Mesajul transmis de Anamaria Prodan pentru Laurențiu Reghecampf

Aflați în prim proces de divorț, Anamaria Prodan a trecut peste divergențele dintre cei doi și l-a felicitat pentru venirea pe lume a băiatului, însă nu a ezitat să facă și o mică ironie. 

"Îl felicit pe Reghe pentru copil. Ii doresc sa fie sănătos, sa fie bine. Și lui sa aibă putere, sa mai facă copii, cât mai mulți, atâtia câți își va dori el. Sa îl întreacă pe Cristi Borcea chiar, sa aibă mai mulți", a declarat Anamaria Prodan pentru Fanatik. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!