VIDEO Laurențiu Reghecampf a vorbit după revenirea în Azerbaidjan în urma scandalului monstru cu Anamaria Prodan  

Laurentiu Reghecampf Neftchi Baku Fotbal extern
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Joi 29 Septembrie 2022, 15:28
Data actualizarii: Joi 29 Septembrie 2022, 15:32

Laurențiu Reghecampf (47 ani) s-a întors în Azerbaidjan odată cu încheierea pauzei internaționale provocată de meciurile echipelor naționale. 

Antrenorul român a zburat în România în pauza internațională, având programat botezul fiului său, Liam, pe care îl are din relația cu partenera sa, Corina Caciuc. Înainte de botez însă, Laurențiu Reghecampf a fost implicat într-un scandal monstru cu Anamaria Prodan, cea cu care se află în plin proces de divorț. Cei doi au fost implicați într-o bătaie, care a fost filmată și publicată în presa românească. 

Tehnicianul a primit însă sprijin din partea lui Neftchi Baku, conducătorii clubului fiind prezenți și la botez. Imediat după petrecere, Laurențiu Reghecampf s-a întors în Azerbaidjan și a reluat antrenamentele, unde a fost surprins purtând o pereche de ochelari care îi ascundeau ochiul vânăt. 

Laurențiu Reghecampf, primele declarații după revenirea în Azerbaidjan 

Laurențiu Reghecampf a vorbit după primul antrenament, înainte de meciul echipei sale cu Qarabag, liderul clasamentului. Meciul poate schimba situația în clasament, în cazul în care Neftchi Baku se impune, cele două aflându-se la egalitate de puncte, cu câte 18, însă cu Qarabag având un meci în minus. 

„Nu știu dacă este nevoie de o pregătire specială pentru acest meci. Jucătorii nu au cum să nu fie motivați la un astfel de joc, va fi un derby, o confruntare foarte importantă.

Vato Arveladze nu este pregătit. Solomon Kvirkvelia, care a fost la echipa națională a Georgiei, abia a revenit la Baku. Eddy Israfilov și Emin Mahmudov vor începe astăzi pregătirea cu noi. 

Astfel de lucruri apar mereu, dar e bine că primul meci de după pauză este cu Qarabag, pentru că ambele echipe sunt foarte motivate să câștige. Cred că jucătorii vor înțelege importanța acestui meci și vor avea evoluții bine”, a spus Laurențiu Reghecampf conform sportinfo.az

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!