GALERIE FOTO A fost admisă cererea de divorț dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Ce pensie trebuie să plătească antrenorul român

anamaria prodan divort anamaria prodan Laurentiu Reghecampf pensie alimentara Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 19 Noiembrie 2022, 16:24
Data actualizarii: Sambata 19 Noiembrie 2022, 16:34

După o lună jumătate la incidentul violent în care au fost protagoniști, Anamaria Prodan și Laurențiu Regecampf au ajuns la un moment important din viața lor. 

Judecătoria din Bufteaa admis cererea de divorț depusă de tehnicianul român și a acceptat încheierea căsătoriei din culpă comună, astfel că Laurențiu Reghecampf va achita o pensie de 1/6 din veniturile nete către Laurențiu Reghecampf Jr., adică aproximativ 1600 de euro, anunță digisport.ro.

Custodia copilului va fi comună, iar completul de judecată a acceptat programul de vizită dorit de Laurențiu Reghecampf, însă decizia poate fi atacată prin apel.

Incident violent între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf la finalul lunii septembrie

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf au fost suprinși în timp ce își împărțeau pumni pe o stradă din Snagov. După altercație, cei doi s-au prezentat la Poliţia Snagov, acuzându-se reciproc de agresiune. După audieri, poliţiştii au emis două ordine provizorii de protecţie şi au deschis trei dosare penale.

"Sunt foarte bine, sunt sclipitoare. Totul este perfect, suntem perfecți în imperfecțiunea noastră. Munca îmi dă putere să merg mai putere și copiii mei îmi dau cea mai mare putere. 

(n.r. dacă ar putea locui în altă țară în afară de România) Da, sunt cameleon, mă adaptez oriunde, pot oriunde. Aici e ceva special, aici sunt acasă, e un sentiment special să fii recunoscut în țara ta și prețuit, afară mă cunoaște lumea fotbalului și e la fel de plăcut să mergi undeva pe stadion și să te recunoască lumea", a declarat Anamaria Prodan la câteva zile după incident. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!