anamaria prodan Laurentiu Reghecampf Virale

Noi probleme pentru Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf după ce s-au bătut în public! Protecția Copilului s-a autosesizat

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf au fost suprinși la finalul lunii trecute în timp ce își împărțeau pumni pe o stradă din Snagov.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 05 Octombrie 2022, 21:07
Data actualizarii: Miercuri 05 Octombrie 2022, 21:17

După altercație, cei doi s-au prezentat la Poliţia Snagov, vineri seară, acuzându-se reciproc de agresiune. După audieri, poliţiştii au emis două ordine provizorii de protecţie şi au deschis trei dosare penale.

Evenimentele au atras și atenția asistenților sociali de la Protecția Copilului, care s-au autosesizat în acest caz și au intreprins toate demersurile legale pentru a se asigura că Bebeto este în siguranță.

„Vă comunicăm că Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Ilfov s-a autosesizat în acest caz și a întreprins toate demersurile necesare, în conformitate cu Legea 272/2004 Republicată cu modificările și completările ulterioare”, a confirmat DGASPC Ilfov pentru Playport.

Cum a comentat presa din Azerbaidjan, unde antrenează „Reghe”, scandalul dintre antrenor și impresară

„Detalii după incidentul rușinos în care Reghecampf și-a lovit fosta soție. Antrenorul, care a mers acasă la Anamaria Prodan și a lovit-o, înjurat-o și amenințat-o, a ajuns la poliție, pentru a da declarații.

La două zile după incident, Reghecampf a participat la botezul copilului pe care îl are cu actuala parteneră, Corina Caciuc. Din ultimele informații, el s-a întors deja la Baku. Anamaria Prodan și Reghecampf, care sunt încă soț și soție în acte, se pare că a găsit o cale de mijloc.

Renumita agentă a postat, pe pagina de Instagram, un mesaj, după incidentul rușinos”, se arată în materialul publicat de sportinfo.az.

Modifică setările cookies