VIDEO „În viață și greșim, ca orice alți oameni!” Anamaria Prodan, noi declarații după scandalul cu Laurențiu Reghecampf! Ce a spus despre fiul său: „A înțeles exact!” 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 07 Octombrie 2022, 13:08
Data actualizarii: Vineri 07 Octombrie 2022, 13:14

Scandalul dintre Anamaria Prodan (49 ani) și Laurențiu Reghecampf (47 ani) a atins un cu totul alt nivel în urmă cu două săptămâni. 

Cei doi care până în urmă cu un an pozau în cuplul perfect au ajuns să fie filmați în timp ce se bat pe stradă, într-un scandal de proporții. Disputa a atins noi cote, după ce s-a ajuns la violență fizică, momentul fiind filmat și publicat de presa din România. 

Divorțul celor doi este în plină desfășurare și pare departe de a se încheia într-un mod amiabil, însă atât Anamaria Prodan cât și Laurențiu Reghecampf au găsit puterea de a merge mai departe. Impresara a fost surprinsă la Gala Performanței, acolo unde a mers însoțită de una dintre fiicele sale, Sarah, și de Laurențiu Reghecampf jr, fiul pe care îl are împreună cu antrenorul lui Neftchi Baku. 

Anamaria Prodan a vorbit despre scandalul cu Laurențiu Reghecampf 

Anamaria Prodan a fost întrebată despre scandalul petrecut în urmă cu două săptămâni și a dezvăluit că a reușit să treacă peste incidentul neplăcut cu capul sus, alături de familia ei. Mai mult, agentul a vorbit și despre băiatul său și cum a reacționat acesta văzând imaginile cu ea și tatăl ei, devenite virale în presa din România. 

„(n.r. cum reușești să treci peste tot ce se întâmplă în jurul familiei?) Cum mă cunoașteți, trec cu capul sus, plină de mândrie, exact cum v-am spus, suntem ca orice altă familie, avem notorietate, este normal să fim pe prima pagină a ziarelor, ne-am asumat chestia asta. Eu așa m-am născut, ei așa s-au născut, nu știm cum este fără camere, fără blitz-uri. 

Ne asumăm, se întâmplă în viață și greșim, ca orice alți oameni, dar exact cum am spus, cred că familia asta a însemnat ceva pentru România și înseamnă în continuare. Dacă unul a plecat, au rămas alți patru, alți patru care, cu siguranță, vor fi și mai puternici după această lovitură. 

Bebeto l-ați văzut lângă mine, e un băiețel fabulos, bărbățel fabulos, care a înțeles exact despre ce este vorba, pe care l-am învățat și eu și surorile lui să nu judece, să nu își judece părinții. Le-au dat viață și exact așa cum este tatăl lui sau mama lui trebuie să ne respecte până închide ochii, pentru că noi i-am adus pe lume și în viață se întâmplă lucruri plăcute sau mai puțin plăcute, important e să ne ridicăm. 

Nu îmi vine să cred că s-a ajuns aici, e dorința soțului meu, o respectăm și cam atât. Familia asta va merge mai departe, numai în picioare și foarte mândri. Nu am regrete în viață, decât pentru faptul că am încercat să îmi salvez mama și nu am fost atentă în jurul meu”, a declarat Anamaria Prodan înainte de gală.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!