GALERIE FOTO A divorțat de fotbalistul cu care "avea zece relații amoroase pe zi", iar acum s-a cuplat cu un tensimen cu 10 ani mai tânăr. Cum au fost surprinși

Matteo Berrettini Melissa Satta Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 07 Februarie 2023, 12:06
Data actualizarii: Marti 07 Februarie 2023, 12:29

Matteo Berrettini (26 ani) și Melissa Satta (36 ani) s-au afișat în public la partida disputată între Inter Milano și AC Milan, pe San Siro, încheiată cu victoria gazdelor, scor 1-0.

Cei doi formează un cuplu de câteva luni, dar până acum au fost discreți în ceea ce privesc aparițiile publice, preferând să păstreze o anumită discreție legată de relația lor. 

"Noul cuplu al anului" a titrat revista "Chi" pe prima pagină, pe care apare o fotografie cu cei doi.

Melissa Satta, relații cu doi fotbaliști cunoscuți
 

Melissa Satta a fost împreună cu atacantul Christian Vieri, în perioada 2006 și 2011, însă cei doi s-au despărțit după ce fotbalistul ar fi înșelat-o cu actrița Sara Tommasi.

Între 2011 și 2020, frumoasa prezentatoare a fost căsătorită Kevin-Prince Boateng, cei doi având împreună un copil, pe Maddox Prince Boateng.

De-a lungul timpului, Melissa Satta i-a obișnuit pe jurnaliști cu dezvăluirile din viața privată, ea afirmând în anul 2012 că pentru accidentările dese ale partenerului ei este vinovată și activitatea din viața personală.

La acea vreme, ea afirma că nu există nicio zi în care să nu facă amor cu sportivul de foarte multe ori. Întrebată dacă face dragoste zilnic, Melissa Satta a oferit un răspuns neașteptat: „Cam de 10 ori pe zi”!

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!