The Rock a socat pe toata lumea cu ultimul lui gest! Ce cadou de mii de dolari i-a facut celui care isi risca viata pentru el
Miercuri 01 August 2018, 10:28

The Rock a socat pe toata lumea cu ultimul lui gest! Ce cadou de mii de dolari i-a facut celui care isi risca viata pentru el

Dwayne "The Rock" Johnson este recunoscut pentru cadourile sale scumpe.

Instaleaza gratuit aplicatia Sport.ro pentru Android si iPhone: stiri de ultima ora si toate sporturile LIVE!

Morosanu da cu pumnul IN DIRECT la ProTV si PRO X, pe 14 decembrie, in Dynamite Fighting Show! Gala incepe la PRO X de la 20:00! Morosanu se bate la PRO TV de la 23:30!

The Rock este unul dintre cei mai in voga actori de la Hollywood - a fost pe locul 2 in topul Forbes al celor mai bine platiti actori din 2017, dupa ce se aflase pe primul loc in 2016! Astfel, The Rock si-a creat un obicei sa le faca apropiatilor cadouri scumpe.

Ultimul a depasit insa orice asteptare - el i-a cumparat o masina lui Tanoai Reed, dublura sa din filme! Acesta tocmai revenea dupa o accidentare suferita pe platouri iar The Rock l-a surprins cu o masina de lux. Reed este si var cu The Rock.

"Adevarul este ca esti un partener si un frate incredibil pentru mine. Vreau sa-ti spun ca te iubesc, iti multumesc si sper sa te bucuri de noua masina" i-a spus The Rock.

 VIDEO PROTVPLUS.RO