The Rock a socat pe toata lumea cu ultimul lui gest! Ce cadou de mii de dolari i-a facut celui care isi risca viata pentru el

The Rock a socat pe toata lumea cu ultimul lui gest! Ce cadou de mii de dolari i-a facut celui care isi risca viata pentru el

Miercuri 01 August 2018, 10:28

Dwayne "The Rock" Johnson este recunoscut pentru cadourile sale scumpe.

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Pe Instagram Sport.ro ai cele mai tari imagini din sport!

The Rock este unul dintre cei mai in voga actori de la Hollywood - a fost pe locul 2 in topul Forbes al celor mai bine platiti actori din 2017, dupa ce se aflase pe primul loc in 2016! Astfel, The Rock si-a creat un obicei sa le faca apropiatilor cadouri scumpe.

Ultimul a depasit insa orice asteptare - el i-a cumparat o masina lui Tanoai Reed, dublura sa din filme! Acesta tocmai revenea dupa o accidentare suferita pe platouri iar The Rock l-a surprins cu o masina de lux. Reed este si var cu The Rock.

"Adevarul este ca esti un partener si un frate incredibil pentru mine. Vreau sa-ti spun ca te iubesc, iti multumesc si sper sa te bucuri de noua masina" i-a spus The Rock.

 VIDEO PROTVPLUS.RO

Kovesi, locul 2 la votul din Consiliul UE. România a votat pentru candidatul francez
BRAT