Sporturi

Mai tare decat George Clooney si The Rock! Ce superstar a incasat o AVERE intr-un singur an! Messi si Ronaldo sunt jos in top

Forbes a publicat topul celor mai bine platiti oameni din divertisment, incluzand si sportivi.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 19 Iulie 2018, 10:40
Data actualizarii: Joi 19 Iulie 2018, 10:51

Floyd Mayweather este cel mai bine platit om din divertisment in ultimul an! Datorita meciului cu Conor Macgregor, Mayweather a castigat nu mai putin de 285 de milioane de dolari conform topului publicat de Forbes! Acest lucru i-a permis sa depaseasca nume importante precum George Clooney, The Rock sau Ed Sheeran!

In primii 10 se afla si singurii castigatori ai Balonului de Aur din ultimul deceniu: Leo Messi este pe locul 8 cu 111 milioane de dolari castigate, in timp ce Cristiano Ronaldo este pe locul 10, cu 3 milioane mai putin.

  • Mai tare decat George Clooney si The Rock! Ce superstar a incasat o AVERE intr-un singur an! Messi si Ronaldo sunt jos in top

Cei de la Forbes au alcatuit topul luand in calcul perioada iunie 2017 - iunie 2018, fara insa a scadea taxele pentru manageri, in functie de datele Nielsen, publicatia de trading Pollstar, IMDB si interviuri cu experti din industrie si starurile in cauza.

Modifică setările cookies