Gymshark Fitness sala Sporturi

Povestea baiatului care face haine de sala, cunoscute si in Romania: are 26 de ani si vinde de 100 milioane €!

Baiatul a inceput afacerea la 19 ani.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 01 Octombrie 2018, 14:08
Data actualizarii: Luni 01 Octombrie 2018, 14:23

Ben Francis este numele omului din spatele companiei Gymshark, un producator de echipamente sportive pentru fitness, care isi vinde marfa si in Romania.

La 26 de ani, englezul a reusit sa puna pe picioare o afacere care in ultimul an a avut o cifra de afaceri de 100 de milioane de euro.

  • Povestea baiatului care face haine de sala, pe care le vezi si in Romania: are 26 de ani si vinde de 100 milioane €!

"Eram student la o facultate din Birmingham, iar cand terminam treaba lucram la o pizzerie. In timpul pauzelor dintre doua livrari, aveam timp sa raspund si la mailurile legate de Gymshark."

Francis a fost mereu interesat de fitness. In timpul facultatii, baiatul a dezvoltat o aplicatie de tracking, ce i-a adus venituri de 8000 de euro.

"Atunci am decis sa ma implic mai mult in industria fitness-ului. Am facut un site de tranzactii pentru echipamentele sportive. Pentru ca nu imi gaseam hainele pe care mi le doream, am decis sa mi le fac singur."

"Mi-am cumparat o masina de cusut si o masinarie pentru imprimat si am dat drumul la treaba. Am inceput cu comenzi de cateva produse, apoi am crescut", a povestit Ben Francis, proprietarul companiei Gymshark intr-un interviu pentru BBC.

Gymshark are in prezent 1,2 milioane de clienti in toata lumea.

Modifică setările cookies