Luni 01 Octombrie 2018, 13:49

A fost sau n-a fost? Ce s-a intamplat dupa ce o minge a ricosat din arbitru si a intrat in poarta la penalty! VIDEO

Faza zilei vine din Dagestan! 

Un arbitru a inscris fara sa vrea un gol din penalty in timpul unei partide. Mingea aparata de portar a ricosat in arbitru si a ajuns in poarta, situatie rar intalnita pe teren. Arbitrul a validat golul si l-a trecut in dreptul jucatorului care a executat lovitura de la 11 metri.

Faza s-a petrecut in timpul partidei dingtre Keyes DD si Manas, campionatul din Dagestan, republica situata in muntii Caucaz. 



VIDEO PROTVPLUS.RO

LA MARUTA
Laura Lavric și Elena Merișoreanu, prietene de la 16 ani

12:05
LA MARUTA
La 26 de ani este pilot de raliuri. Care este povestea Cristianei Oprea

13:41
LA MARUTA
Ce înseamnă "Blue Monday" și de ce este considerată cea mai tristă zi a anului

14:26
LA MARUTA
Mihai Constandache ne arată o rețetă inedită de pâine cu ceapă și măsline

09:04
LA MARUTA
Bebe Cotimanis începe anul în forță. Actorul este implicat în numeroase proiecte

11:48
VORBESTE LUMEA
Verdict, Dana Budeanu 21.01.2019
Dana Budeanu analizează vestimentațiile vedetelor

25:25
VORBESTE LUMEA
Iulia Vântur, un nou succes în India
Iulia Vântur a înregistrat prima piesă în hindi

01:46
VORBESTE LUMEA
Alina Pușcău, ne dezvăluie aventurile din Bali
Alina Pușcău a cucerit podiumurile internaționale

10:34
VORBESTE LUMEA
Dana Rogoz, povestiri din vacanța inedită în Sri Lanka
Dana:"Toți oamenii din Sri Lanka sunt săritori, prietenoși"

10:38
VORBESTE LUMEA
Cum convingem copilul sa stea în scaunul auto
Prințesa Urbana ne dezvăluie cateva trucuri pentru a-i ține ocupați pe cei mici în mașină

15:14
Pe cine va salva OUG lui Tudorel Toader. Analiști: ”Face parte dintr-o strategie”