Sporturi

Medalie de bronz pentru Raluca Stramaturaru in Cupa Natiunilor

Un nou rezultat foarte bun pentru sportiva de la CSA Steaua.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 15 Decembrie 2018, 09:53
Data actualizarii: Sambata 15 Decembrie 2018, 09:55

Raluca Stramaturaru a cucerit medalia de bronz la Cupa Natiunilor - Viessmann World Cup 2018/2019, in proba de sanie, competitie care se desfasoara in aceste zile la Lake Placid (SUA). Sportiva, care este legitimata la CSA Steaua - Centrul de sporturi de iarna Predeal, castigase, la finalul lunii noiembrie, medalia de bronz si la Ingls (Austria), prima din noul sezon.

Ea a terminat 2017 pe locul 11 in lume in proba de sanie feminin, terminand ultima competitie a anului, care s-a desfasurat tot la Lake Placid, tot pe pozitia a treia.

  • Medalie de bronz pentru Raluca Stramaturaru in Cupa Natiunilor

Raluca este multipla campioana nationala la sanie si a castigat sezonul trecut al Cupei Natiunilor, al doilea esalon valoric al Cupei Mondiale. In acest sezon, mai sunt programate doua evenimente, la Berchtesgaden-Königssee (Germania, 5-6 ianuarie 2019) si Sigulda (Letonia, 12-13 ianuarie 2019).

Raluca Stramaturaru are 33 ani si a participat la 3 editii ale Jocurilor Olimpice de iarna, cea mai buna clasare fiind locul 7 ocupat la PyeongChang 2018.

Acesta a fost cel mai bun rezultat al delegatiei Romaniei la ultima editie a JO, una dintre cele mai bune din istoria participarilor sportivilor tricolori la olimpiadele de iarna. Romania obtinuse o clasare mai buna in 1994, la Lillehammer, cand, tot in proba de sanie, la dublu, Ioan Apostol si Liviu Cepoi, terminau pe locul 6.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies