Raluca Stramaturaru sanie Sporturi

Medalie de bronz pentru Raluca Stramaturaru in Cupa Natiunilor

Un nou rezultat foarte bun pentru sportiva de la CSA Steaua.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 15 Decembrie 2018, 09:53
Data actualizarii: Sambata 15 Decembrie 2018, 09:55

Raluca Stramaturaru a cucerit medalia de bronz la Cupa Natiunilor - Viessmann World Cup 2018/2019, in proba de sanie, competitie care se desfasoara in aceste zile la Lake Placid (SUA). Sportiva, care este legitimata la CSA Steaua - Centrul de sporturi de iarna Predeal, castigase, la finalul lunii noiembrie, medalia de bronz si la Ingls (Austria), prima din noul sezon.

Ea a terminat 2017 pe locul 11 in lume in proba de sanie feminin, terminand ultima competitie a anului, care s-a desfasurat tot la Lake Placid, tot pe pozitia a treia.

  • Medalie de bronz pentru Raluca Stramaturaru in Cupa Natiunilor

Raluca este multipla campioana nationala la sanie si a castigat sezonul trecut al Cupei Natiunilor, al doilea esalon valoric al Cupei Mondiale. In acest sezon, mai sunt programate doua evenimente, la Berchtesgaden-Königssee (Germania, 5-6 ianuarie 2019) si Sigulda (Letonia, 12-13 ianuarie 2019).

Raluca Stramaturaru are 33 ani si a participat la 3 editii ale Jocurilor Olimpice de iarna, cea mai buna clasare fiind locul 7 ocupat la PyeongChang 2018.

Acesta a fost cel mai bun rezultat al delegatiei Romaniei la ultima editie a JO, una dintre cele mai bune din istoria participarilor sportivilor tricolori la olimpiadele de iarna. Romania obtinuse o clasare mai buna in 1994, la Lillehammer, cand, tot in proba de sanie, la dublu, Ioan Apostol si Liviu Cepoi, terminau pe locul 6.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!