Eliza Samara Bernadette Szocs Chen Meng Singapore Smash 2023 Tenis De Masa Sporturi

NEWS ALERT Meci istoric: Eliza Samara a învins-o pe campioana olimpică en-titre: ”Ce moment! Ce victorie!” + VIDEO cu partida

Sportiva noastră a câștigat meciul cu Chen Meng de la Singapore Smash 2023, scor 3-2 (6-11, 11-6, 2-11, 11-6, 11-8).

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 13 Martie 2023, 10:44
Data actualizarii: Luni 13 Martie 2023, 11:05

Federația Română de Tenis de Masă a anunțat victoria fabuloasă din această dimineață a Elizei Samara în fața campioanei olimpice en-titre Chen Meng, la Singapore Smash 2023.

”Ce moment! Ce victorie! Tocmai a avut loc meciul începutului de an, în care Elizabeta Samara a învins-o pe campioana olimpică en titre, Chen Meng! #servimpentruistorie #hairomania #tabletennis

Eliza a furnizat una dintre surprizele de la Singapore Smash 2023, unde a eliminat sportiva clasată pe locul 2 mondial, de pe tabloul de simplu feminin, cu un joc pe măsura nivelului și cu mult curaj la masa de joc. 

Așa cum s-a întâmplat și în meciul cu Margaryta Pesotska, sportiva noastră a reușit să revină după o primă parte a meciului condusă de sportiva asiatică, iar la final a rămas un rezultat de pus în ramă: Elizabeta Samara - Chen Meng (China) 3-2 (6-11, 11-6, 2-11, 11-6, 11-8)!”, a notat FRTM.

Ce a declarat Eliza Samara

Eliza a savurat momentul și la interviul acordat la câteva minute după meci:

"Sunt bine. Să o înving pe ea e uimitor. Știam că am șansa mea, chiar dacă e numărul 2 mondial. Dacă nu dai tot, nu poți câștiga.

E uimitor. Voi sta mai mult în Singapore. Să fiu sinceră, am știut că pot lua un set, dar da... Sunt fericită", a declarat jucătoarea noastră. 

Elizabeta Samara este a patra jucătoare non-asiatică învingătoare în fața lui Chen Meng, după ce și Bernadette Szocs a învins-o în 2022, la WTT Champions Macao.

VIDEO cu meciul Eliza Samara - Chen Meng (de la 1:16:40)

Info și foto: Federația Română de Tenis de Masă

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!