Bernadette Szocs Gala FRTM Sporturi

GALERIE FOTO Bernadette Szocs, apariție unică la Gala FRTM. Ce a spus jucătoarea despre ținuta sa vestimentară

Gala FRTM, for condus de Cristi Romanescu, a avut loc la Poiana Brașov. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 24 Decembrie 2022, 15:24
Data actualizarii: Sambata 24 Decembrie 2022, 16:14

Și în 2022, tenisul de masă din România a excelat la competițiile internaționale. 

După un sezon greu, încununat cu foarte multe medalii internaționale, sportivii au arătat la petrecerea de la munte că știu să se și distreze. Federația i-a premiat pe cei mai buni din 2022, iar Bernadette Szocs a ocupat primul loc al clasamentului.

Bernadette Szocs, apariție incendiară

Pentru Gala din Poiana Brașov, Bernie și-a pregătit o ținută specială, concepută chiar de ea! „Această rochie-salopetă este făcută la comandă, eu am venit cu ideea, iar prietena mea, care are un atelier, a creat-o”, a declarat Bernadette 

La petrecerea din Poiană, sportivii și sportivele au afișat ținute elegante și au recunoscut că li se întâmplă foarte rar să apară așa îmbrăcați.

„Sincer, nu mă îmbrac așa des, dar mă bucur că atunci când o facem arătăm altfel decât la masa de joc. Nu mi-a luat mult nici să mă aranjez, am încercat să fiu cât de naturală pot”, a precizat Adina Diaconu, componentă a echipei naționale de senioare de tenis de masă a României.

„Mă îmbrac foarte rar așa, doar la ocazii speciale, dar îmi place și sper să apuc să o fac mai des” - Andreea Dragoman, componentă a echipei naționale de senioare de tenis de masă a României.

După un an în care au muncit foarte mult, tinerii au fost încântați că s-au revăzut și în altă ipostază decât la competiții și în cantonamente.

„Știm să ne distrăm. La cât efort  depunem, chiar avem nevoie în această perioadă a anului de o mică relaxare iar această petrecere a picat extraordinar de bine” - Andrei Istrate, component al echipei naționale U19 de tenis de masă a României. 

Bernadette Szocs a arătat la petrecere că se pricepe foarte bine și la dans. „Din câte am văzut, în seara această Bernadette e numărul 1” -Andrei Istrate, component al echipei naționale U19 de tenis de masă a României. 

Unul dintre cei mai eleganți sportivi de la gală a fost Hunor Szocs. „Noi nu avem ocazia să ne îmbrăcăm de foarte multe ori în costum elegant și am zis că trebuie să fiu prezență adecvată” - Hunor Szocs, component al echipei naționale de seniori de tenis de masă a României. Hunor a dezvăluit și de câte ori pe an își pune costumul pe el.

„De două ori pe an, de Anul Nou și la gală. Și când mă voi însura” - Hunor Szocs, component al echipei naționale de seniori de tenis de masă a României.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!