VIDEO EXCLUSIV Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu revin la Pro TV. Marius Țic îl așteaptă pe Dumitrescu la polo!

Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Marti 16 Aprilie 2024, 22:07
Data actualizarii: Marti 16 Aprilie 2024, 22:29

Marius Țic, căpitanul naționalei de polo, a fost invitatul lui Andru Nenciu la Poveștile Sport.ro. 

Emisiunea Poveștile Sport.ro e în fiecare săptămână pe VOYO și Sport.ro. 

Au inspirat milioane de români prin gastronomie, au dărâmat granițele bucătăriei de acasă și, cu pasiune, au transformat fiecare farfurie într-o adevărată operă de artă. Au arătat că și cei pasionați pot deveni chefi în adevăratul sens al cuvântului. PRO TV anunță jurații sezonului 9 MasterChef România: Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. 

Florin Dumitrescu, invitat de Marius Țic la un meci al Stelei

Fost jucător de polo la Steaua, Florin Dumitrescu e invitat în bazin de căpitanul naționalei, portarul Marius Țic. Invitat la Poveștile Sport.ro, Marius Țic a fost provocat de moderatorul Andru Nenciu să spună ce vedetă din România ar chema la un antrenament al Stelei sau al naționalei, reprezentativă calificată la JO de la Paris, competiție care debutează pe 26 iulie. 

"Chef Dumitrescu a făcut polo la Steaua, a fost portar. A participat și la un meci de-al nostru din Champions League. Cu acestă ocazie chiar aș vrea să-l invit pe Florin Dumitrescu la un meci de-al nostru", a declarat Marius Țic, la Poveștile Sport.ro. Naționala de polo va juca din nou la JO în perioada 26 iulie - 11 august. Ultima prezență a tricolorilor la competiția celor cinci cercuri datează din 2012, de la Londra. 

Chef Florin Dumitrescu este una dintre personalitățile gastronomiei românești. Prin viziunea sa a reușit să împingă constant limitele a ceea ce poate fi realizat într-o bucătărie și a inspirat sute de tineri în acest domeniu. „MasterChef este formatul care ne-a lansat și care a dat tonul show-urilor culinare în România.

Este prima noastră iubire și provocare, iar pasiunea pentru mâncare, care s-a plantat în casele oamenilor de-a lungul timpului, ne-a ajutat pe toți să dezvoltăm o întreagă industrie. Pentru noi, MasterChef înseamnă începutul, iar dacă cineva mai spera, acum înseamnă și întoarcerea. În această perioadă în care am trecut prin diverse lecții, entuziasmul de a mă întoarce acasă, acolo de unde a pornit totul, e foarte mare. Mă încearcă un sentiment de siguranță și liniște și abia aștept să îmi demonstrez mie că visul de a ajuta oamenii să descopere bucătăria nu are cum să moară”, a spus Chef Florin Dumitrescu.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!