”L-ați lua pe Florinel Coman la Metz?” Laszlo Boloni a răspuns direct și i-a dat un sfat vedetei de la FCSB

FCSB Florinel Coman Laszlo Boloni Metz Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 16 Aprilie 2024, 20:46
Data actualizarii: Marti 16 Aprilie 2024, 20:46

Florinel Coman (26 de ani) se află la ultimul sezon pentru FCSB. Din vară, fotbalistul va juca la Al Duhail, echipă ce îi va oferi un salariu anual de două milioane de dolari, la care se vor adăuga și diferite bonusuri de performanță. 

Laszlo Boloni a comentat pe marginea transferului lui Florinel Coman la Al Duhail, echipa din Qatar dispusă să îi plătească fotbalistului clauza de reziliere de 5 milioane de euro la FCSB.

Laszlo Boloni: ”Eu l-aș lua pe Florinel Coman la Metz, dar la noi lucrurile stau altfel!”

Antrenorul celor de la Metz consideră că pentru Coman transferul la Al Duhail reprezintă un pas înapoi și a transmis că jucătorul FCSB-ului ar trebui să aștepte o ofertă din partea unei echipe din Europa.

Întrebat dacă l-ar transfera la Metz, Boloni a mărturisit că, din partea sa, Florinel Coman ar primi ”undă verde” să joace la gruparea din Ligue 1, însă francezii se confruntă în acest moment cu probleme financiare, iar suma de 5 milioane de euro ar putea fi considerată prea mare de șefii lui Metz.

Am citit despre Coman. E puțin deranjant, acest băiat merită mai multe, merită un fotbal mai bun. Nu vreau să condamn. Am lucrat și eu acolo, dar în momentul în care pui piciorul acolo, ieși din avion, pierzi 20% din ceea ce știi, la antrenamente încă 10%, la meciuri încă 20%. E altfel, e greu, e foarte greu.

Nu suntem toți destul de căliți să înfruntăm asemenea dificultăți. Acest băiat ar merita un club european. De ce nu ajunge acolo nu știu, 5 milioane de euro nu e o sumă deosebită pentru un jucător bun. Eu l-aș lua, dar la noi lucrurile stau altfel, nu pot să intru în asemenea discuții. Eu spun că 5 milioane nu sunt multe, dar pentru Metz poate că sunt”, a spus Laszlo Boloni la Digi Sport.

Helmut Duckadam: ”Foarte bine a făcut Coman!”

Spre deosebire de Laszlo Boloni, Helmut Duckadam consideră că Florinel Coman a luat cea mai bună decizie atunci când a ales să plece în zona Golfului, cel puțin din punct de vedere financiar.

Nu știu dacă putea să ajungă într-un campionat mai bun. Oricum, banii nu cred că erau aceeași. Eu cred că a ales, în primul rând, pentru familie. Foarte bine a făcut. Și-a asigurat viitorul lui și familiei sale. În rest e prea puțin important. Nu știi ce îți rezervă ziua de mâine și poate că dacă ratezi un asemenea transfer poate nu mai ai șanse la un al doilea”, a spus Helmut Duckadam pentru Sport.ro.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!