master chef Masterchef romania Stiri

Cel mai cunoscut show culinar începe la PRO TV și VOYO! Un nou sezon MasterChef România debutează pe 12 ianuarie

Emisiunea va fi disponibilă și pe VOYO. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 29 Decembrie 2021, 09:28
Data actualizarii: Miercuri 29 Decembrie 2021, 09:33

Provocări culinare, invitați speciali, tensiuni, momente pline de suspans și farfurii spectaculoase! 

Acestea sunt ingredientele pentru noul sezon MasterChef care va începe miercuri, 12 ianuarie, la PRO TV și VOYO. Chef Joseph Hadad, Chef Foa și Chef Radu Dumitrescu vor juriza și vor da cele mai bune sfaturi celor care au făcut din pasiunea lor un adevărat stil de viață. Cel mai iubit show culinar s-a făcut după cea mai bună rețetă, iar cei de acasă vor avea parte de trăiri complexe, emoții și preparate de-ți lasă gura apă! 

Chef Joseph Hadad: "Ne vom delecta și cu prezența unor invitați speciali"

„Sezonul MasterChef din acest an va fi unul spectaculos, plin de provocări și, mai ales, creativ! Veți vedea farfurii cu totul deosebite, concurenți înzestrați cu multă ambiție și energie. Nu vor lipsi nici momentele emoționante, cu zâmbete și lacrimi! De asemenea, ne vom delecta și cu prezența unor invitați speciali. Să fie cu pasiune și gust!”, a spus Chef Joseph Hadad.

„Noul sezon MasterChef a fost surprinzător din primele clipe. De când mi-am cunoscut colegii de jurizare, iar chimia a fost fantastică, așa că ne-am distrat teribil la filmări, până la concurenții care ne-au impresionat cu modul în care s-au prezentat. Pandemia pare-se că i-a ajutat să se perfecționeze în ale gătitului. Avem povești din bucătărie, din farfurie, dar și povești de viață care sunt sigur că îi vor ține cu sufletul la gură pe toți cei care ne vor privi”, a spus Chef Foa.

Ce spune Radu Dumitrescu

„Va fi un sezon cu de toate și abia aștept să vadă și cei de acasă ce a ieșit. Am întâlnit concurenți pasionați de bucătărie care vor evolua sub presiunea concursului. Vor trece prin momente și stări diferite, dar nici noi nu vom scăpa! Va fi cu multe provocări, povești de viață, invitați speciali, dar, nu în ultimul rând, cu rețete și farfurii de MasterChef!”, a spus Chef Radu Dumitrescu.

Cine va primi șorțul dorit și va avea șansa să treacă mai departe în competiție, aflăm, împreună, în noul sezon. Nu ratați pe 12 ianuarie prima ediție a celui mai cunoscut format de gătit: MasterChef.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!