Campionatul European de Polo Bertini Nenciu echipa nationala de polo polo feminin Sporturi

VIDEO Campionatul European de polo: România - Ungaria 0-22, meciul a fost LIVE pe VOYO. Tricolorele au jucat ultimul meci din grupe

Până acum, elevele lui Bertini Nenciu au pierdut toate partidele de la competiția desfășurată la Split, la prima calificare la un turneu final din istorie.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 03 Septembrie 2022, 12:17
Data actualizarii: Sambata 03 Septembrie 2022, 13:31

UPDATE ORA 12:30 România a pierdut și ultima partidă din grupe, 0-22 cu vicecampioana mondială en-titre Ungaria.

Știrea inițială

Naționala feminină a României joacă sâmbătă cu Ungaria, LIVE pe VOYO de ora 11:00, în al cincilea meci de la Campionatul European de polo pe apă de la Split din Croația.

După 10-15 cu Germania, 3-24 cu Grecia, 6-15 cu gazda Croația și 0-28 cu multipla campioană olimpică, mondială și europeană Olanda, fetele evoluează astăzi cu vicecampioana mondială en-titre Ungaria în ultima partidă din faza grupelor.

Pentru România prezența la CE de la Split a fost prima calificare la un turneu final din istorie.

România va juca în meciurile de clasament la prima participare la CE din istorie

În Grupa A, Olanda e lider, cu 12 puncte, urmată de Grecia (9 puncte), Ungaria (6 puncte), Croaţia (6 puncte), Germania (3 puncte), România (0 puncte).

Primele patru clasate se vor califica în sferturile de finală, iar ultimele două vor disputa meciuri de clasament (9-10, respectiv 11-12).

Lotul echipei naționale de polo feminin a României

Componența echipei naționale a României este următoarea: Diana Togănel, Dzvorzhetska Maria - portari, Bonca Xenia, Demi Carpatorea, Bunea Andra, Toth Johanna, Chelsea Gandrabura, Alina Olteanu, Melnychuk Anastasia, Dumitru Bianca, Matei Alexia, Nagy Debora, Szeghalmi Krisztina, Nikolette Laboncz, Szilagyi Szabina. 

Antrenor este Bertini Nenciu.

Foto: Federația Română de Polo

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!