Lionel Messi fc barcelona Jordi Cruyff Spania

"Visele sunt gratis, dar fotbaliștii nu". Ce se întâmplă cu planul catalanilor de a-l readuce pe Lionel Messi pe Camp Nou

Lionel Messi a părăsit-o în 2021 pe FC Barcelona după 21 de ani de activitate la formația catalană. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 08 Decembrie 2022, 17:00
Data actualizarii: Joi 08 Decembrie 2022, 17:23

Contractul lui Lionel Messi (35 ani) cu PSG expiră în vara acestui an. Deținătorul a 7 Baloane de Aur a sosit pe Parc des Princes în vara lui 2021, timp în care a bifat 53 de meciuri, a marcat 23 de goluri și a oferit 29 de pase decisive. 

Într-un interviu acordat pentru presa din Spania, Jordi Cruyff a vorbit din nou despre posibilitatea reîntoarcerii lui Lionel Messi la FC Barcelona. 

"Când vorbim despre Messi, sunt multe probleme, precum fairplay-ul. Visele sunt gratis, dar fotbaliștii nu. Și nu este vorba doar despre Messi, ci în general. Când mă gândesc la Messi, am amintiri cu familia mea, cu tatăl meu. Când două entități minunate au devenit mai bune una datorită alteia, atunci este important ca finalul de poveste să fie împreună.

Cum? Când? Nu știu, dar pot spune, din experiența mea, văzându-l pe tatăl meu, că o ultimă îmbrățisare a fost importantă pentru el și pentru noi. Cred că, vorbind despre Messi, este important ca într-o zi și el să încheie așa, deoarece ambii merită asta și ambele părți trebuie să facă acest efort", a declarat directorul sportiv de la FC Barcelona. 

Lionel Messi: "Viitorul meu depinde de cum mă simt"

Recent, Lionel Messi a vorbit în cadrul unui interviu despre cariera sa, evidențiind ce va face după Campionatul Mondial din Qatar de anul acesta.

"Sunt norocos că pot participa la acest Campionat Mondial la 35 de ani. Trebuie să fim realiști, totuși. Mă simt foarte bine din punct de vedere fizic, mult mai bine decât anul trecut. Atât mental, cât și fizic.

Câteodată mă gândesc că mi-ar plăcea să mai am 25 de ani și să am toată cariera în față, din nou. Viitorul meu va depinde mult de cum mă simt în mod personal și fizic, mai presus de toate.

După acest Campionat Mondial, o să văd ce se va întâmpla cu cariera mea", au fost cuvintele lui Lionel Messi, în cadrul unui interviu cu DirectTV, citat de publicația marca.com.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!