GALERIE FOTO "Cea mai frumoasă fotbalistă din lume" și-a ales jucătorul preferat. Pe cine preferă Ana Maria Markovic între Messi și Ronaldo

Ronaldo fotbaliste messi CM 2022
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 07 Decembrie 2022, 13:11
Data actualizarii: Miercuri 07 Decembrie 2022, 15:03

Ana Maria Markovic, croata desemnată "cea mai frumoasă jucătoare de fotbal din lume" a ales fotbalistul preferat între Lionel Messi și Cristiano Ronaldo.

Frumoasa blondă a fost întrebată de fanii de pe Twitter pe care dintre cei doi fotbaliști îi preferă, iar răspunsul acesteia a fost unul scurt și la obiect "CR7". Tânăra și-a manifestat în trecut admirația pentru starul de la Manchester United, spunând că este un jucător excepțional.

Într-un interviu pentru 20min, potrivit DailyStar, Ana Maria Markovic a enunțat câteva dintre starurile lumii fotbalului pe care le admiră, trăgând concluzia că Ronaldo se afla în topul listei sale:

"(Luka) Modric este cu siguranță un mare model pentru mine. Este un fotbalist de talie mondială și reprezintă Croația. Există multe jucătoare bune printre femei, cum ar fi Ramona Bachmann.

"Dar jucătorul meu preferat este cu siguranță Cristiano Ronaldo, pentru că este atât de disciplinat. Cred că este super important să dai totul în sport și să ai o mentalitate bună că el".

Markovic joacă pentru echipa elvețiană Grasshopper și a crescut în popularitate pe rețelele de socializare după ce a fost desemnată cea mai frumoasa jucătoare de fotbal, datorită trăsăturilor sale fizice deosebite.

Cu toate acestea, Markovic dorește să se facă remarcată pentru mai mult decât aspectul său fizic: "Mi-au plăcut articolele care m-au numit cea mai frumoasă fotbalistă sau una dintre cele mai frumoase, pentru că mă face fericită să aud că sunt frumoasă".

Sursă foto: Instagram

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!