Real Madrid Eden Hazard Spania

Veste PROASTA pentru Real Madrid! Eden Hazard va trece prin sala de operatie si va lipsi restul sezonului! Belgianul poate rata EURO 2020

Eden Hazard s-a accidentat la scurt timp dupa ce a revenit pe teren.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 02 Martie 2020, 10:51
Data actualizarii: Luni 02 Martie 2020, 12:07

Conform Onda Cero, belgianul a decis sa se opereze pentru fisura peroneului distal de la piciorul drept si va calatori in Statele Unite, operatia urmand sa aiba loc joi. Daca totul decurge conform planului, Hazard ar lipsi intre doua si trei luni, ceea ce inseamna ca va pierde finalul sezonului cu Real Madrid si este incert pentru Campionatul European 2020.

Decizia a luat-o dupa mai multe zile de gandire, pentru a analiza toate optiunile pe care le are. Prima optiune era sa se opereze si sa ii puna o placa de titaniu pentru a-i acoperi zona gleznei. Cea de-a doua optiune era cea conservatoare, pe care a ales-o la prima accidentare, tratament insotit de fizioterapie si recuperare.

In final s-a hotarat asupra optiunii care era cea mai buna, dupa ce majoritatea expertilor in domeniu i-au recomandat operatia pentru a scapa odata pentru totdeauna de aceasta problema si pentru a se asigura ca nu va mai recidiva.

Modifică setările cookies