Stranieri

Ianis Hagi, chemat la Real Madrid de o LEGENDA a clubului! "Este tanar, talentat, minunat! Sa uite de faima tatalui lui"

Fernando Hierro a avut cuvinte de lauda la adresa romanului.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 28 Februarie 2020, 19:23
Data actualizarii: Vineri 28 Februarie 2020, 19:27

Fostul capitan al celor de la Real Madrid a vorbit despre evolutiile extrem de convingatoare ale lui Ianis la Rangers si crede ca acesta ar putea ajunge la Real Madrid.

"Fiul Hagi este un jucător minunat. Este dificil cand esti fiul unui tata atat de minunat ca Gica Hagi. Mereu i-am spus lui Gica ca fiul lui trebuie să vina in Spania. Pentru a darui tot talentul lui, tot ce are mai bun in el. Este la fel ca tatal lui, are un talent minunat si trebuie sa vina in Spania

Ar putea juca la Real, de ce nu? Este tanar, talentat, minunat. Dar cel mai important este, valabil pentru toti copiii, sa uite faima tatalui sau, dar copilul are mult talent si este ceva minunat", a spus Hierro pentru Telekom Sport.

Hierro a jucat pe Santiago Bernabeu in perioada 1989 si 3004, reusind 102 goluri, chiar daca a evoluat ca fundas central. Are in palmares 5 titluri, 3 Ligi ale Campionilor, o Cupa a Regelui si 4 Supercupe ale Spaniei.

Modifică setările cookies