Barcelona Contract Joan Laporta Jorge Messi Leo Messi Spania

Veste fantastica pentru fanii Barcelonei! Laporta, gata sa inceapa negocierile cu Messi pentru noul contract! Care e propunerea presedintelui

Contractul lui Messi cu Barcelona expira la finalul acestui sezon.

Alecu Mihai
Data publicarii: Joi 29 Aprilie 2021, 10:02
Data actualizarii: Joi 29 Aprilie 2021, 10:18

Argentinianul inca nu a dat niciun semn in privinta viitorului sau, iar presa continua sa speculeze cu privire la posibilele destinatii pentru Messi. Totusi, conform jurnalistului TV3 Xavi Torres, citat de Mundodeportivo, Joan Laporta s-a intalnit saptamana trecuta cu talal fotbalistului, Jorge Messi, si au luat masa impreuna.

Chiar daca noul presedinte al catalanilor a spus ca inca nu-i poate prezenta o oferta jucatorului, cel putin pana nu cunoaste suta la suta latura financiara pe care a mostenit-o, se pare ca cele doua parti au discutat despre prelungirea contractului lui Messi, iar dorinta de a continua exista din ambele directii. Contractul ar urma sa fie unul pe 10 ani, iar dupa doua sezoane, argentinianul ar putea pleca din Spania liber de contract catre MLS, urmand sa revina intr-o functie de conducere dupa ce si-ar incheia cariera.

  • Veste fantastica pentru fanii Barcelonei! Laporta a luat masa cu tatal lui Messi si au inceput negocierile pentru noul contract

Spaniolii mai vorbesc si de faptul ca tatal fotbalistului a fost foarte intelegator cu problemele financiare ale clubului, iar viitorul contract ar putea sa fie unul care sa creasca progresiv, care va incepe de la jumatate fata de cat castiga acum, exact cum s-a vorbit si in presa in ultimul timp.

Ramane de vazut daca banii seiciilor de la PSG si Manchester City vor fi de ajuns pentru a Messi sa paraseasca Catalunia sau acesta va prefera sa aiba continuitate si sa evolueaza in continuare la clubul care l-a facut mare si care l-a ajutat atunci cand era un tanar adolescent cu probleme de crestere.

Modifică setările cookies