Shakira Billboard Bizarrap Clara Chia Gerard Pique Spania

GALERIE FOTO Sweet revenge! Shakira a doborât 14 recorduri mondiale cu melodia în care îl desființează pe Gerard Pique

Cei doi s-au despărțit oficial în iunie 2022, pe fondul zvonurilor de infidelitate din partea fotbalistului.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 15 Martie 2023, 14:00
Data actualizarii: Miercuri 15 Martie 2023, 14:14

Despărţirea dintre Shakira şi fotbalistul Gerard Piqué a rămas în istorie. Cântăreaţa columbiană tocmai a doborât 14 recorduri mondiale datorită „Music Sessions, Vol. 53”, titlul în care îşi reglează conturile cu fostul ei partener.

După cum relatează Billboard, această colaborare cu producătorul argentinian Bizarrap a devenit cea mai difuzată melodie latină în 24 de ore şi apoi într-o săptămână pe Spotify, cea mai ascultată melodie de pe YouTube în 24 de ore şi melodia latino care a atins 100 de milioane de vizualizări pe YouTube.

La aceste patru recorduri pentru cei doi artişti se adaugă alte zece, ale Shakirei. „Music Sessions, Vol. 53” i-a permis cântăreţei să devină prima artistă care a intrat direct în Top 10 al clasamentului american cu o melodie în spaniolă.

Gerard Pique, atacat de Shakira

Shakira şi fotbalistul Gerard Piqué s-au despărţit oficial în iunie 2022, pe fondul zvonurilor de infidelitate din partea sportivului. 

În ianuarie anul trecut, Shakira a uimit cu melodia „Music Sessions, Vol. 53” în care îl atacă fără menajamente pe fostul ei partener şi pe noua lui prietenă, Clara Chia, în vârstă de 23 de ani.

„Multă gimnastică, dar lucrează şi puţin creierul”, „Ai schimbat un Ferrari cu un Twingo”, „Un Rolex pentru un Casio”, „Nu mă voi întoarce la tine, chiar dacă plângi sau mă implori”, „Te-am depăşit şi de aceea eşti cu cineva ca tine”, cântă Shakira. 

news.ro

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!