Suarez atletico Atletico Madrid la liga Luis Suarez Spania

Suarez a facut anuntul in legatura cu viitorul sau dupa ce a castigat titlul cu Atletico! Ce va face din sezonul urmator

Atacantul uruguayan a fost unul din principalele motive pentru care Atletico a reusit sa triumfe din nou in La Liga.

Alecu Mihai
Data publicarii: Duminica 23 Mai 2021, 23:49
Data actualizarii: Luni 24 Mai 2021, 00:44

Luis Suarez a fost aruncat de Barcelona ca o masea stricata in vara, iar dupa ce transferul la Juventus a picat, atacantul a semnat cu Atletico, unde a avut evolutii exceptionale, apreciate de toti specialistii, in special in La Liga. Contributia a fost cu atat mai mare cu atat cele cele 21 de goluri in 32 de meciuri au fost de multe ori desive, iar formatia pregatita de Diego Simeone a reusit sa triumfe in campionat in fata lui Real Madrid si Barcelona.

"Sotia mea este cea care a trait cu mine in fiecare zi. A fost foarte greu vara trecuta. Suferinta este complicata. Stie cat am muncit pentru a continua si a putea arata ca pot in continuare sa fac fata la acest nive. Copiii mei traiesc totul cu prietenii lor, la scoala.

  • Suarez a facut anuntul in legatura cu viitorul sau dupa ce a castigat titlul cu Atletico! Ce va face din sezonul urmator

Stiu ca a fost o schimbare, ca au asteptat cu nerabdare. Au fost lacrimi de fericire. Anul viitor aici? Da, sigur. Am fost miscat de Atletico de cand am sosit, de cum m-au tratat", a spus Luis Suarez conform Marca.

Modifică setările cookies