Starul din La Liga, condamnat la 4 ani de închisoare! A încercat să plătească o femeie pentru a scăpa de acuzațiile de viol 

Santi Mina Celta Vigo Spania
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 04 Mai 2022, 11:38
Data actualizarii: Miercuri 04 Mai 2022, 11:40

Santi Mina (26 ani), atacantul celor de la Celta Vigo, a fost condamnat la închisoare!

Atacantul lui Celta Vigo a fost condamnat la patru ani de închisoare în dosarul în care a fost acuzat că a abuzat sexual o femeie pe data de 18 iunie 2017 în orașul Almeria. Prietenul său care este și fotbalist, David Goldar, a fost acuzat și el, însă a fost absolvit de acuzații și responsabilitate penală. 

Și Santi Mina a fost absolvit de acuzațiile de agresiune sexuală, pentru care procuratura a cerut opt ani de închisoare, însă a fost condamnat pentru abuz sexual, pentru care se impune un ordin de restricție de 500 de metri față de victimă, pe durata a 12 ani, căreia trebuie să îi achite și 50.000 de euro, anunță cotidianul SPORT

Santi Mina, condamnat la închisoare!

Fotbalistul a fost acuzat de apărarea victimei că a încercat și să plătească 400.000 de euro victimei pentru a-și retrage plângerea de viol. Avocații lui Mina au contracarat, punctând că femeia a fost cea care l-a sunat pe jucătorul Celtei, cerându-i 4 milioane de euro, informa AS.com, recent. 

Prietenul său, David Goldar, legitimat la UD Ibiza, în Segunda Division, a fost absolvit de acuzații. 

Santi Mina este un jucător cotat la 15 milioane de euro conform Transfermarkt, iar în acest sezon a înscris 9 goluri și a oferit 5 assist-uri în cele 36 de meciuri jucate. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!