Ousmane Dembele Atletico Madrid Camp Nou fc barcelona Spania

VIDEO Și-au exprimat părerea fără nicio reținere. Cum au reacționat suporterii de pe Camp Nou la prezentarea lui Dembele

Contractul lui Ousmane Dembele cu FC Barcelona expiră în vara acestui an.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 06 Februarie 2022, 17:37
Data actualizarii: Duminica 06 Februarie 2022, 17:42

Contractul lui Ousmane Dembele (24 ani) cu FC Barcelona expiră în vara lui 2022, iar până acum, cele două părți nu au ajuns la un acord.

Pentru prelungirea angajamentului, Moussa Sissoko cere o mărire de salariu pentru Dembele, care să se ridice la 40 de milioane de euro anual, și un bonus de 20 de milioane de euro atât pentru jucător, cât și pentru agent.

Fluierături pentru Dembele, înaintea meciului cu Atletico Madrid

Xavi s-a răzgândit în legătură cu situația mijlocașului francez și l-a convocat pentru partida cu Atletico Madrid, din campionatul spaniol.

"Nu a fost găsită vreo soluție cu Dembele. Face parte din echipă și are un contract. Ne-am întâlnit și am decis să-l chem. Este un bun profesionist, este decizia clubului. Îl vom folosi când voi considera că va fi cazul.

Întotdeauna a fost un jucător profesionist, pe teren și la antrenamente. Nu am pus niciodată la îndoială dedicarea lui de fotbalist. Nu am niciun dubiu în legătură cu acest lucru", a declarat Xavi în cadrul unei conferințe de presă.

La încălzirea care a avut loc înaintea partidei, în momentul în care a fost anunțat numele lui Ousmane Dembele, fanii prezenți pe Camp Nou au început să fluiere zgomotos.  

Modifică setările cookies