Sergio Ramos s-a insurat cu o femeie cu 8 ani mai in varsta decat el! Eveniment urias la Sevilla, cu peste 500 de invitati si AC/DC in concert! Ronaldo, marele absent!

Sergio Ramos s-a insurat cu Pilar Rubio.

Sergio Ramos (33 de ani), capitanul lui Real Madrid si al nationalei Spaniei, s-a insurat cu Pilar Rubio (41 de ani). Cei doi formeaza un cuplu de 6 ani si au decis sa isi legalizeze relatia. Evenimentul a avut loc la Sevilla si a adunat peste 500 de oaspeti de seama. Trupa australiana AC/DC a fost chemata sa cante, iar Ramos a platit 1.000.000 euro pentru acest moft!

Cristiano Ronaldo
a fost marele absent al evenimentului, el nefiind invitat. In schimb, Ramos i-a chemat pe Gerard Pique si Shakira, pe Florentino Perez, pe Luka Modric, pe Julio Baptista, dar si pe David si Victoria Beckham!

Sergio Ramos si Pilar Rubio au impruna 3 copii: Sergio (3 ani), Marco (2 ani) si Alejandro (1 an).

De ce nu l-a chemat Ramos pe Ronaldo la nunta sa


Fox Sports scrie ca relatia dintre Sergio Ramos si Cristiano Ronaldo, una buna in vremea cand portughezul imbraca tricoul lui Real Madrid, s-a racit dupa transferul lusitanului la Juventus. Cei doi nu au mai pastrat legatura, iar Ramos a decis sa nu il invite la nunta.

NU RATA GALERIA FOTO DE MAI JOS

FULLSCREEN

VIDEO PROTVPLUS.RO

Momente de groază la EURO 2020, după ce danezul Eriksen s-a prăbuşit pe teren. UEFA anunță că starea sa este stabilă
BRAT
Modifică setările cookies