GALERIE FOTO Anunț neașteptat din Spania: Sergio Ramos și Pilar Rubio se despart! Cei doi ar fi stabilit deja data separării 

Sergio Ramos pilar rubio Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 11 Decembrie 2023, 10:43
Data actualizarii: Luni 11 Decembrie 2023, 10:43

Relația lui Sergio Ramos cu Pilar Rubio nu mai merge deloc bine, cei doi fiind aproape de separare. 

Sergio Ramos (37 ani) și Pilar Rubio (45 ani) formează un cuplu din septembrie 2012, după Campionatul European câștigat de Spania. Cei doi s-au și căsătorit în iunie 2019, având împreună patru copii, Sergio (8 ani), Marco (7 ani), Alejandro (4 ani) și Maximo Adriano (2 ani). 

Deși formează unul dintre cele mai solide cupluri din lumea fotbalului, cei doi ar fi aproape să se separe. Presa din Spania informează că relația lui Ramos și Pilar nu mai este deloc bună, iar o ruptură pare a fi inevitabilă. 

Când ar urma să se separe Sergio Ramos și Pilar Rubio 

Cei doi ar fi decis să se separe, iar principalul motiv este stilul diferit de viață pe care îl au. Fotbalistul preferă să trăiască în Sevilla, acolo unde și evoluează, în timp ce prezentatoarea TV preferă Madridul. Deși în urmă cu câteva zile Sergio Ramos postase un mesaj de sprijin pentru soția sa pe rețelele sociale, există indicii care să trimită cu gândul la despărțire. 

Unul dintre ele ar fi faptul că cei doi se află în locuri diferite în aceste momente, deși anul trecut, în această perioadă, au fost împreună, pregătindu-și locuința pentru Crăciun. În cadrul emisiunii 'Socialité', citată de Mundo Deportivo, prezentatoarele María Patiño și Nuria María au discutat despre cei doi, care ar fi decis deja când se separă. 

„Dacă Sergio și Pilar iau decizia să se spare, va fi când se termină sărbătorile. Vor să petreacă următoarele zile în familie, cu copii lor. E clar că în ultimele luni au fost mult mai distanți și fiecare își trăiește viața. Vor sărbători Crăciunul împreună, însă apoi vor decide care e viitorul relației lor”, au transmis apropiații cuplului. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!