Spania

Scenariu TERIBIL pentru Barcelona! Messi ar putea rata primul 'El Clasico' al sezonului! Anuntul de ULTIMA ORA facut de FIFA

Messi ar putea sa rateze primul meci dintre Barcelona si Real Madrid din sezonul 2020/21. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 18 Septembrie 2020, 09:27
Data actualizarii: Vineri 18 Septembrie 2020, 09:31

Selectionerul Argentinei intentioneaza sa-l convoace pentru meciurile programate pe 8 si 13 octombrie. Oficialii Barcelonei si-au exprimat ingrijorarea si au anuntat FIFA ca nu vor sa cedeze fotbalisti pentru actiunile nationalelor in contextul pandemiei de coronavirus. 

Presedintele FIFA, Gianni Infantino, a anuntat, insa, federatia argentiniana ca se va putea baza pe jucatorii legitimati la cluburi europene. 

In aceste conditii, Messi ar putea rata primul "El Clasico" din sezonul 2020/21 al La Liga. 

Pe 8 si 13 octombrie, echipa nationala a Argentinei va intalni reprezentativele din Ecuador, respectiv Bolivia, in doua partide contand pentru calificarile la Campionatul Mondial din 2022. 

Reprezentantii FIFA au confirmat programul sud-americanilor, iar daca va merge la nationala, Messi ar urma sa stea ulterior 14 zile in carantina. Asta ar insemna ca superstarul Barcelonei sa rateze 3 partide din campionatul Spaniei, inclusiv meciul cu Real Madrid. 

Selectionerul Argentinei, Lionel Scaloni, pune un accent deosebit pe faptul ca si-l doreste pe Lionel Messi capitan al echipei, acesta fiind singurul care mentine vie speranta calificarii la turneul final din Qatar. 

Scaloni va stabili lotul pentru meciurile din octombrie pana duminica. 

Modifică setările cookies