"VOR SA OPREASCA MECIUL!" Ce se va intampla in aceasta seara la El Clasico. Anuntul fara precedent

"VOR SA OPREASCA MECIUL!" Ce se va intampla in aceasta seara la El Clasico. Anuntul fara precedent

Situatia in Catalunia nu este deloc linistita din cauza dorintei de independenta a catalanilor. 

El Clasico a fost initial programat pe data de 26 octombrie, insa a fost amanat din cauza tensiunilor politice si a pericolului de a fi intrerupt meciul de protestatari. Cu toate astea, meciul care se joaca astazi este vazut, in continuare, ca fiind riscant.

Tsunami Democratic este o platforma separatista catalana care organizeaza proteste. De aceasta data, ei au anuntat ca se vor mobiliza si pentru El Clasico. Ei se vor afla in jurul stadionului Barcelonei, Camp Nou, la ora meciului si au pregatit un mesaj pentru urmaritori.

Dupa cum au scris pe pagina oficiala de Twitter, cei de la Tsunami Democratic se vor intalni la stadion la ora 17, iar la ora meciului, ora 21, vor afisa mesajul: "Spania, stai si vorbeste". Acestia au anuntat ca nu vor fi violenti, insa vor protesta.

Cotidianul "La Vanguardia" a scris ca cei din Tsunami Democratic intentioneaza sa arunce pe teren cu mingi gonflabile, insa acestia au negat intentia, dar le-a multumit pentru idee cu urmatorul raspuns: "Tsunami-ul este ca apa. Se adapteaza si adopta idei. Tsunami accepta provocarea celor de la Vanguardia si ii incurajeaza pe toti sa aduca o minge gonflabila si sa trimita un mesaj pentru lumea intreaga".

VIDEO PROTVPLUS.RO

Criza din Guvern a luat sfârșit. Coaliția are un nou acord, ministrul Sănătăţii va fi anunţat miercuri
BRAT
Modifică setările cookies