Real Madrid, blestemată de Sergio Ramos?! Înlocuitorul spaniolului, David Alaba, ar putea lipsi în startul sezonului

David Alaba coronavirus Pandemie COVID19 Real Madrid Sergio Ramos Spania Real Madrid, blestemată de Sergio Ramos?! Înlocuitorul spaniolului, David Alaba, ar putea lipsi în startul sezonului
Alecu Mihai
Data publicarii: Miercuri 28 Iulie 2021, 18:01
Data actualizarii: Miercuri 28 Iulie 2021, 18:04

David Alaba a semnat cu Real Madrid din postura de jucator liber de contract.

Fotbalistul austriac care a facut carieră la Bayern Munchen a schimbat echipa în această vară, iar după ce a fost dorit de mai multe forțe ale Europei, precum Manchester City, Manchester United sau Chelsea, Alaba a preferat să semneze cu Real Madrid.

Spaniolii l-au anunțat pe Alaba incă de la începutul negocierilor că îl pot înregimenta numai dacă Sergio Ramos o să plece, lucru care s-a și întâmplat în cele din urmă, iar fotbalistul lui Bayern a ajuns la Madrid și a devenit noul jucator al Realului.

  • Real Madrid, blestemată de Sergio Ramos?! Înlocuitorul spaniolului, David Alaba, ar putea lipsi în startul sezonului

A fost depistat pozitiv

 

După ce s-a alăturat lotului pregătit de Carlo Ancelotti, fără a lua însă parte la vreun meci amical, David Alaba a fost lovit de ghinion și a fost depistat pozitiv cu coronavirus, iar acum o să fie nevoit să stea în afara gazonului pentru aproape două săptămâni, ceea ce ar putea face ca debutul său să se amâne.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!