Ianis Hagi la liga Mundo Deportivo rangers Real Madrid Stranieri „În numele tatălui!” Ianis Hagi, analizat de spanioli înainte de super-duelul cu Real Madrid

„În numele tatălui!” Ianis Hagi, analizat de spanioli înainte de super-duelul cu Real Madrid

Real Madrid și Rangers se întâlnesc într-un amical de lux. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Duminica 25 Iulie 2021, 17:42
Data actualizarii: Duminica 25 Iulie 2021, 17:44

Echipa lui Ancelotti se deplasează pe Ibrox pentru super-amicalul cu Rangers, iar presa din Spania l-a analizat pe Ianis Hagi, unul dintre jucătorii care au „atras atenția” din echipa lui Gerrard. 

Cei de la Mundo Deportivo i-au făcut o prezentare lui Ianis, înainte de duelul de pee Ibrox cu titlul: „Ianis Hagi, în numele tatălui” 

  • „În numele tatălui!” Ianis Hagi, analizat de spanioli înainte de super-duelul cu Real Madrid

În articol este prezentată cariera lui Ianis și parcursul său în fotbalul mondial, fiind evidențiată evoluția sa. 

„Echipa adversă îl are în tabăra ei pe Ianis Hagi, perla fotbalului românesc, cunoscut ca fiind fiul lui Gica Hagi, legenda fotbalului anilor '90 care a jucat pentru Real Madrid și Barcelona după ce a plecat de la Steaua București. 

Fotbalist cu calități, vertical și cu multă intensitate, Ianis iese în evidență cu capacitatea sa de a juca cu ambele picioare în oricare situație de joc, circumstanță care îl face imprevizibil pentru rival și care îl diferențiază de tatăl sau, celebru pentru că era stângaci. 

Calitatea și progresul său au atras atenția mai multor cluburi mari, iar în final l-a cumpărat Fiorentina, în 2016. Trecerea sa prin Serie A a fost un pas în spate pentru cariera lui care a explodat mai târziu, a jucat doar două meciuri în doi ani pentru echipa viola. 

Rolul său la Campionatul European U21 din 2019 a dus la pasul către Genk. La echipa din Belgia a făcut ceva ce a făcut înconjurul lumii. A înscris câte un gol din penalty cu fiecare picior, în același meci. După 19 meciuri jucate, Rangers a reușit să îl împrumute în 2019. Gruparea a pariat pe el fără dubii și l-a transferat în următoarea perioadă de mercato, sezonul exploziei sale. 

Sub comanda lui Steven Gerrard s-a consacrat. A jucat 46 de meciuri în toate competițiile și a înscris 8 goluri. Mijlocașul român a fost cheie în titlul din Premiership, în care a jucat în 33 de meciuri și a înscris 7 goluri pentru a-i readuce lui Rangers campionatul după 9 ani consecutivi de supremație ai lui Celtic”, au scris spaniolii. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!