Ramos, INTERZIS la PSG! Motivul pentru care legenda lui Real Madrid nu poate ajunge langa Neymar

Ramos, INTERZIS la PSG! Motivul pentru care legenda lui Real Madrid nu poate ajunge langa Neymar

In ultima vreme au aparut zvonuri ca Sergio Ramos ar putea ajunge la PSG, totusi lucru acesta pare imposibil. 

Se pare ca cele doua cluburi nici nu ar fi fost in discutii pentru transferul lui Ramos in capitala Frantei. Mai mult decat atat, intre cele doua echipe ar exista un pact non-agresiune de mai mult timp, potrivit Getfootballnews.

Pactul a fost initiat de presedintii, Nasser Al-Khelaifi si Florentino Perez, iar potrivit acestei intelegeri, cele doua cluburi pot face transferuri una de la alta, doar in conditiile in care isi ofera fotbalisti la schimb. 

Perez ar dori sa ii prelungeasca contractul lui Ramos pe inca un an, dar cu o reducere a salariului de 10 la suta, potrivit ABC.es. Ramos incaseaza 12 milioane de euro anual, iar daca ar accepta intelegerea propusa de oficialul madrilenilor, ar inseamna sa primeasca 10.8 milioane de euro pe sezon. Totusi, nu se stie daca Ramos va accepta intelegerea, deoarece el doreste un contract pe doi ani cu echipa alaturi de care a castigat 4 Champions League, scrie sursa citata. 

Ramos este la Real Madrid din 2005, iar in cele 668 de partide jucate, fundasul spaniol a inscris 100 de goluri si a oferit 40 de pase decisive. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Lacul Zaghen de lângă Tulcea, sufocat de gunoaie. Paznicul are program doar până la 4
BRAT

Modifică setările cookies