Presa din Spania anunta decizia Barcelonei in legatura cu contractul lui Ter Stegen! Ce se intampla cu portarul 

Presa din Spania anunta decizia Barcelonei in legatura cu contractul lui Ter Stegen! Ce se intampla cu portarul 

Barcelona a vrut sa negocieze o prelungire a contractului cu Ter Stegen, insa totul s-a amanat din cauza pandemiei de coronavirus.

Negocierile dintre Barcelona si Ter Stegen pentru prelungirea contractului au inceput sa avanseze, dupa ce s-a scris ca afacerea este in pericol. Portarul doreste o crestere salariala si catalanii sunt dispusi sa ii ofere acest lucru, anunta Sport.es

"Am avut primele discutii, dar le-am amanat pentru moment. Sunt lucruri importante in aceste clipe si am decis sa le amanam", a spus Ter Stegen in urma cu cateva saptamani.

Acum, Ter Stegen este aproape sa isi prelungeasca intelegerea pana in 2025. Barcelona a stabilit acest lucru ca fiind o prioritate si este pe cale sa reuseasca ce si-a propus. 

Totusi, din punct de vedere salarial, Ter Stegen va renunta si el la o parte din ce a cerut, dupa ce criza financiara a lovit fotbalul. Mai multe echipe s-au interesat de portar, dar acesta are o clauza de reziliere de 180 de milioane de euro, aproape imposibila de platit pentru un portar.

Imagini senzationale cu Ter Stegen:
 
VIDEO PROTVPLUS.RO

România are mai multe doze de vaccin decât doritori. Guvernul ia în calcul vânzarea lor către alte state
BRAT
Modifică setările cookies