Ousmane Dembele Barcelona Debele Barcelona Dembele Ousmane Dembele Barcelona Spania A renascut din propria cenusa?! Performanta remarcabila pentru "rebelul" Barcelonei! Ce a reusit Dembele in ultimul meci

Performanta remarcabila pentru "rebelul" Barcelonei! E incredibil ce a reusit Dembele in ultimul meci

Ousmane Dembele pare ca vrea sa le inchida gura celor care i-au contestat valoarea. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 03 Decembrie 2018, 13:16
Data actualizarii: Luni 03 Decembrie 2018, 13:23

Ousmane Dembele s-a transformat din "rebelul" Barcelonei in omul cu cele mai bune cifre din confruntarea Barca - Villareat, terminata 2-0. 

Chiar daca nu a marcat, Dembele a fost omul meciului, fiind cel care a pus cel mai mult in pericol echipa adversa. 

A facut de unul singur aproape jumatate din driblingurile echipei (8 din 18), s-a concentrat fara greseala in toate situatiile decisive in care a fost pus, a creat la fel de multe sanse de gol ca Messi (4) si a avut un assist, la fel ca argentinianul. 

Se pare ca reclamarea comportamentului sau inadecvat in mod public a reusit sa-l faca pe Dembele sa le inchida gurile celor care i-au contestat valoarea prin prestatia sa de pe teren. 

O alta dovada a indarjirii sale pe teren reiese din numarul mingiilor pierdute de francez, 28 la numar, in conditiile in care numarul total al echipei a fost de 99. 

Mai mult, pe langa partea de atac, el a fost foarte prezent si in defensiva. Dembele a foat al doilea jucator al Barcei care a recuperat cele mai multe mingi, dupa Gerard Pique, cu 12 reusite.  

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!